Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne potpisuj se ko seljak, to su posteni i vrijedni ljudi ... potpisi se sa GLUPAN ...
voziti 130km/h i razmjenjivati poruke svakih 90 s pa to ne moze ni chuck norris stvarno je tuka sreca pa je kamion bio, a ne autobus pun djece
Za one kojima nije jasna teorija evolucije evo im tipičan primjer: ova cura jednostavno neće produžiti ljudsku vrstu, neće se reproducirati i prenijeti gene gluposti na potomstvo. Gene će prenijeti samo oni koji su bili pažljiviji i savjesniji u vožnji. Logično.
A zasto niste pomislili da je cura recimo pala u nesvjest, te zato nema kocenja?Primili ste se za glupost.Postoje i druge opcije,shvatitite to prije nego pocnete lupati s komentarima !!!
Koliko je meni poznato za ovo postoji rijec u nasem srpskom jeziku:IRONIJA!
ko kaže da fejs nije opasan? :P
nije strasno nego je smjesno hahah ko joj je kriv kad je glupa.
sretan joj 8 mart
Pa zar zenske nisu bolje za multitasking?
ko te jbe sad glupaco
Jao, hajde mogu progledati nepismenost u tekstu, ali u naslovu članka ccc. Lijeniji ste od Vuka Draškovića (kako čitaš, tako piši).
Karma is a bitch
Jedna ružna budala i potencijalni ubica manje. Pokoj joj duši!
fejsbuk je jedna opasna chifutska mandza
Ja što je danas život jeftin ljudi, strahota jedna. Ko da je to nešto bezveze pa ako izgubiš, hajd nema veze. Da Bog sačuva.
pazite sta pisete dok vozite