Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rokni ljudsko bice pa pravac crkva da se uzme oprost. Prava vjernica, nema sta.
Kako neće už.ivati kad joj filmska industrija preko svojih poruka nalaže ub.ijanje, s.ilovanje, b.lud, o.pijanje i šta sve ne..i na kraju se čudimo ovakvim naslovima? Pogasiti televiziju i ostati normalan!
Psihopata.Treba je spaliti na lomači.
@rogaticanka da ti nisi slucajno pogrijesila, 100% sam siguran da jesi nisi ti rukovodilac ti si \"KUROVODILAC\" negdje na standu i isfrustirana si do bola al bona nebila stani nisu tebi sarajlije nit sarajevo krivo, i da ti jos nesto kazem kad prestanete grabit samo za sebe i svoju \"FAMALIJU\" onda ce za normalne ljude biti posla i mjesta na fakultetima
psihopati ruzni sve ih treba u ludnicu strpati a oni ih samo cuvaju izvan zatvora
I kaze na kraju \"odo sad u crkvu\" LOL Ma oprostit ce joj bog on svima oprasta hahahah
-II-
Jeste upravo one SRBE koji su te gra.natirali i drzali u ops.adi tolike godine. Izgleda, malo ti je bilo!
sve je to od krmetine...i kmače u.b.ijaju svoju malu krmad i jedu ih...prekomjerno prežderavanje krmetinom moralo je ostaviti nekog traga kod ovih krstaških svinjojeda
qface Eh eto ja!! Vi ste pobjegli od jahanja krava u Sarajevo, jah eto mi jadni.... Imajte malo poštovanja prema ovom gradu, ako nista zbog nevine izginule dječice u prethodnom ratu! Nemojte više molim vas!
selo fali a u grad se svali
Kako su Sarajlije ljubomorne, priglupe i osjetljive na svoju nesposobnost govori dovoljno to da je potrebno tri minute da razgovor o poremecenoj glupaci predje u razgovor o Rogatici. Da vam nije nas Sandzaklija, vi bi i dalje pjehe isli do grada. Mozda jahali na kravi, ali nemate intelekta.
@ragiticanka Ova se garant samo nedeljom kupa!!!
@ragiticanka Sve je divno krasno , ali nikako mi nije jasno kako ovi ljudi mogu stalno da preziru ovaj grad , a stalno muzu iz njega sve sto mogu.Ako nista drugo, barem ne moraju toliko da blate ovaj grad i građane!!!Ćuti i radi , kad vec imas dobru priliku i ne blati nokoga sram te bilo, da nije Sarajeva truhnula bi u onoj Rogatici nebi hljeba imala , a kamoli kompjuter i internet! DOSTA VISE NA SARAJEVO I SARAJLIJE.Ako ti se ne sviđa a toliko voliš svoj rodni grad, mars tamo, pa palamudi tamo!Sramota!
idi u Rogaticu pa tamo izgrađuj kulturu, što dođe u Sarajevo. možemo mi i bez vas i baš bi nam super bilo, došljaci seljački, sve što ne valja ste donijeli;
@ragiticanka podrska rogaticanki, da ste sarajlije imali dovoljno kvalifikovanog kadra ne bi morala ona da radi u drzavnim firmama, al posto vas nema onda se sarajevo mora snalaziti i davati posao ljudima koji hoce da rade, a ne sarajlijama koji misle da je \"stela\" radna knjizica, i da im je glaqvni office u \"strosi\", da je ispijanje kafe napredak, hahahha ...e moja sarajlije... daleko cete da dogurate...a do tad...podrska ropgatičanki :)
djevojčica je psihopata-umno bolesna, ne osjeća empatiju i žaljenje. psihički poremećana. evo po komentarima vidim ima vas još. kako vam više ne dosadi istinu istjeravat na vidjelo ko je koga? JESTE BOLESNI, EBO ALYSSU BUSTAMANTE