SAD
0

Tinejdžerka koja je ubila dijete napisala da je uživala u tome

Sarajevo-x.com
Alyssa Bustamante
Alyssa Bustamante
Tinejdžerka iz Missourija, Alyssa Bustamante, koja je sa 15 godina, davila, izbola i presjekla vrat devetogodišnjoj djevojčici Elizabeth Olten napisala je u svoj dnevnik da je iskustvo ubijanja bilo veoma ugodno. Brutalno ubistvo koje je potreslo Sjedinjene Američke Države i cijeli svijet, podiglo je nove tenzije nakon što su dijelovi Alyssinog dnevnika pročitani na sudu.

U Jefferson Cityju na zapadu Missourija se prije tri godine desilo ubistvo koje je potreslo javnost. Bustamante je mučila devetogodišnju komšinicu i prerezala joj grkljan, kasnije priznajući da je to uradila kako bi osjetila šta to znači.

"Upravo sam ubila nekoga. Zadavila sam je i prerezala njen vrat, a zatim sam je izbola i sada je mrtva. Čim prevaziđete onaj osjećaj da to ne možete uraditi, prilično je dobro i uživala sam. OK, sada moram u crkvu", napisala je Bustamante u svoj dnevnik, prenosi Huffington Post.

Bustamante sada ima 18 godina, a njen slučaj još uvijek nije završen pred sudom. Za vrijeme čitanja dnevnika, mirno je sjedila i povermeno gledala u publiku. Nije poznato kakvu presudu Bustamante može dobiti.