Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalosno. Ovako će i "braća" Dodikistanci, ali zbog gladi. Šta su sebi napravili, c c c.
@kasperneunistivi2 hahahahahahahaha mozes samo da sanjas o tome i cekas da se ponovo zarati u nadi da silujes nesto tu ste prave junacine divljaci maloumni
@kasperneunistivi2 one vase kazu kad se domognu Bosnjackog obrezanog koji mirise kao vrt cvijeca, "uh u onoga moga smrdi ko u zahodu" zato i bjeze od vas.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovi što ne puše, ne piju i ne psuju su najopasniji....
Uvijek su najtihiji skloni prema sucidalnim razmisljanima
puko klošar.......inače.....Rusija je mnogo lijepa turistička zemlja.........
Ruski nacionalizam je uklješten izmedju židovskog hriščanstva i židovskog komunizma.Mladi ljudi koji nisu zatucani danas mogu da dodju do sve litereture koja opisuje stvarno stanje a ne ono koje vam mediji i vlasnici boga prikazuju.
Ja konto napio se u FSB
Glupson
Mihajla malo prenijelo..
ma glupi taliban... šta oni drugo i znaju osim da se raznesu hahahaha
znate kolika je šansa da se rodiš na ovoj planeti jedan naprema bezbroj, što znači da svako onaj ko je rođen isto kao da je osvojio lutriju i onda taj svoj život sjebeš na ovako nešto što će sutra svi zaboraviti da se ja pitam ovakvi debili nikad se ne bi ni rađali
tačno tako mene da je neko pitao ja se lično nikad ne bi ni rodio bolje mi je bilo dok nisam bio rođen
jbg, kako znati šta je krenulo kad ti se zanebesa. jel' majmun il' insan...
Momak odlucio da nesto poduzme jer se u rusiji jos vrse troture kao i u doba staljina, mozda nije htio sebe raznjeti vec one unutra ali nesto poslo kako ne treba.
Sad mu se podsmijevaju, a možda je veliki poput Jana Palaha. Ideja je ta koja nas razlikuje od ameba...
@Chvilla jebeš ideje i ideologije ako se od njih i za njih umire