Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prezivio 49 dana moru...da ne vidjeh sliku mora mislila bih da ga je neka mora 49 dana mucila
Kreno za njemacku
Sad ce izbori uhljebi. Hadzikadic. #ijasamiskra
Nije snaga samo u masovnosti i autobusima po narudzbi..snaga je u umu, srcu, iskustvu, viziji..zelji i volji da se nesto promijeni. I ako uspijemo slomiti "izborni inzinjering" kako politicari dosadasnji nazivaju kupnju i kradju glasova koju predstavljaju kao "volju naroda", BiH ima priliku ustati iz blata uz i sa Mirsadom Hadzikadicem. Sretno!
De mi kaži šta se to može desiti kad dođe taj HK?
Kon-Tiki Home
one izbjeglice što se svako malo "utope" (čitaj: bacaju ženu i djecu iz čamaca i brodova kad ih skontaju pomorske stražee) bi trebale da se ugledaju na ovog lika. Možda bi stigli i do Havaja onda.
Slucaj za cudjenje i primjer izdrzljivosti
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Hadžikadić je jedini stvarni nezavisni kandidat sa kapacitetom da napravi zaokret na političkoj sceni BiH. Realno, sve ostalo je manje-više stranačko - i zna se čiji su poslušnici. Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, što nije slučaj sa kandidatima koji koriste vaš novac kako bi na vas gledali sa visine. #MH svoju kampanju finansira samostalno.
Indonezija je prelijepa zemlja, a nazalost i presiromašna,... sve radi korupcije...
Tom KruZ nastavak 😬😬
Što ste ga spašavali kad mu je lijepo
Sigurno ga je spasilo to sto su se molili za njega
garant je to xD isto moja punica, vazda hodzama ide da joj to nesto uce, a kad je zaboli u po noci ide na Hitnu, pa sto bona opet hodzi ne ode...
Koliko je samo ateista i komunjara pod turbulencijom u avionu pocelo da moli Boga...
Može da se snimi film komotno..Kon-Tiki Home