Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova americka administracia je izgubila svaku vezu sa realnim zivotom. Mislio sam da je samo Trumpa uhvatio propuh, ali izgleda da mu ni ministri nisu neke pameti.
Opet podjela na umjerene i radikalne teroriste. Gospodo ne možete voditi dvoličnu politiku. Podržavati teroriste koji sprovode vaše geopolitičke ciljeve je suludo. Po toj logici možemo očekivati da u novoj sirijskoj vladi budu članovi Al Nusra fronta.
Znači uvode riječ " umjereni talibani"??!! Od iduće godine možda budu i umjereni ISILovci..😕
"Umjereni talibani"..."Umjerena opozicija"... Ogadili ste mi riječ, američka spodobo od vanjske politike. Da je drugi svjetski rat, bili bi i "umjereni nacisti".
Koji klinac amercki sekretar odredjuje ko ima mjesta u vladi neke tamo azijske zemlje, uopste?!
Talibani nemaju veze ni sa Bin Ladenom niti sa bilo kojom terorističkim organizacijom, usljed nedostatka protivnika slučajno su se našli na nišanu SAD-a kako bi se opravdala intervencija. Ali avaj, kasno Marko na Kosovo prihaja
HAHAHAHAAHAHAH, TO SU OVI IZ SDA
Bilala za ministra odbrane, a Mevlida inostranih poslova..Eto jos 2 radna mjesta bakire😂
Ima onda mjesta za umjerene cetnike u parlamentu bih👿👿👿👿👿👿