Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošteno.
Tigrovima nije mjesto u zooloskom vrtu i to nije njihovo stanište,mjesto im je u divljni.
jeste, ali najveća pogan svijeta - čovjek, sve čini da ih istrijebi, kao i mnoge druge životinje koje polako nestaju
Opet muslimani ubijaju sjeme im se zatrlo
Allah najbolje zna
nije mu iftar spremila
Cica maca www.lokal.ba
Neka je. Tigrovima nije mjesto u zoo vrtu. Kao ni bilo kojoj drugoj životinji.
Prelijepa zivotinja, dzaba sve
neka je...
cuj neka je, sta da je ova žena bila neka tvoja rodica..
@saltcity_tz da moja rodica radi u zoo vrtu, odrekla bih je se
jadni englezi, muslimani ih handre, evo i tigrovi!
Engleska policija za sada na ovaj slucaj gleda kao teroristicki akt. Tigar najvjerovatnije pripada militantnoj radikalnoj islamistickoj grupi IDIL.
ŽIVOTINJAMA NIJE MJESTO U ZOOLIŠKIM VRTOVIMA
Nemozemo ni zamisliti kako joj je bilo,uzasna smrt,da te neko zakolje zubima i poslije izglodje.Tuziti zoloski vrt,definitivno,ovakve se stvari nesmiju desavati,a ovakav tigar koji okusi ljudsko meso jednom opet ce to uciniti kad mu se pruzi prilika,on nije ubio zato sto je bio gladan.
al si sunj :) Pa to je tigar nije cica maca. Tigar niti ijedan predator se ne moze pripitomiti pogotovo jos kada ga drzis zatocenog i zarobljenog. ... danas se mozes sa njim ljubiti a sutra da te zakolje. Treba sve zatvore za zivotinje tkz zoo vrtove , zatvoriti . Treba sve zatvore za zivotinje tkz zoo vrtove , zatvoriti . Tu se zivotinje muce , drze protiv svoje volje , a gdje su sve one organizacije za zivotinje? sto ne organiziraju non stop marseve ?imaju preca posla ?
To kad narod misli da moze kontrolirat zivotinje nek je rokno.
jes mu nasli licnu kartu ?
to tigre, pozdravlja te brat
Dokundisalo brale. Zatvoren ide tamo vamo po cijeli dan. Ni zena ni zivotinja nije kriva.