Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.youtube.com/watch?v=L1nWK705jGI
Najjaci smo mi iz bosne prognozeri a drzava nam u raspadu 😉
Mi svi u Evropi treba da se cuvamo svih onih "dobrih" stvari koje su Evropski izumi kao fasizam, nacizam, rasizam, hegemonizam, imperijalizam....i svi drugi izami zakuhani u Evropskim kuhinjama.
Nadam se da ce vas EU zajedno sa Angelom dobro naguzit.. Tipicno britanski neznaju il bi srali il jeli a nema kolonija da ih vise hrane. Zemlja sa najvecim djecijim siromastvom medju originalnim clanicama unije.. Bye Bye
Germani su vise puta pokusavali da ih "naguze", ali su uvek zavrsavali donji. London je materijalne resurse iz kolonija zamenio necim daleko vrednijim, privlacenjem (i usavrsavanjem) njihovih najboljih umova. Inace, UK nije ucestvovalo u formiranju EU, kao i sto ne zeli da bude islamizovana pod komandom Merkel. Uveravam vas da nema razloga da se toliko "brinete" za njih. :) P.S. Francuska je sledeca.
jaovo ne kontam. što se ima izlazit heftu ili mjesecima??? izađeš iz europe ko iz buregđinice- platiš što si pojo i popijo i vozdra raja. Ja kontam da je ovo hebičluk da se okrive Muslimani što se kršćani bore tko če više nahapat para i zlata.
Nije ni meni jasno sto je ovoliki proces. Zar se ne moze izaci za dva do tri dana.
"...Kada sjednem za pregovarački stol predstavljat ću sve i jednu osobu u Ujedinjenom Kraljevstvu", rekla je May...." Pa to je nemoguce jer su glasali totalno suprotno. To je kao da Dodik predstavlja sve i jednu osobu u Bosni (ili Bakir).
...osnovati trnkinu komisiju i dozvoliti secesiju škoCke. nije trnka ništa gori od badintera.
lolz