Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od imenice Bosna se izvodi kao pripadnik Bosne - Bosniak. U našem jeziku se to prihvatilo kao Bošnjak. Prema tome je ispravno : Narod, Nacija - Bošnjak, jezik - Bošnjački, religija - kako se ko osjeća. To je jedino ispravno.
Što nakon??? Pa postigli su to da će Izraelci praviti još 200.000 stanova za svoje naseljenike na Zapadnoj Obali. Veliki korak ka nestanku Palestine, eto šta je postignuto.
BBI BOSANAC BOSANSKI ISLAM
sjoo, ja kren\'o nesto drugo da napisem, a onda procitao komentare ovih iznad..ili ispod....
A budala ljudi moji,predstavljaju se kao Bosnjak a jezik Bosanski,nikakve logike. Narodnost-BOSANAC
B-ošnjak,B-osanski,I-slam 2013
Čuj to, Izraelci traže korak naprijed prema miru tako što odobravljaju izgradnju 300 novih stanbenih jedinica u istočnom Jerusalimu?
SAMOM SEBI NABIJAM GLASOVE JER SAM GLUPI BALYA, LJUBOMORAN NA ZAPAD! AL NEMA VEZE! BUDI BOŠNJAK
KO SE NE BUDE IZJASNIO KAO BOŠNJAK, DABOGDA UMRO I STRAŠNA GA NESREĆA ZADESILA! BILO DA JE SRBIN ILI HRVAT!
KO SE NE BUDE IZJASNIO KAO BOŠNJAK, DABOGDA UMRO I STRAŠNA GA NESREĆA ZADESILA! BILO DA JE SRBIN ILI HRVAT!