Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stop bludničenju nad Živkovom mamom
Jao pogledajte hidrocefalusa pored predsjednika,lijep narod ovi Jevreji
Cilj cionisticke tvorevine jeste potpuno ciscenje Palestinaca , ili kako oni kazu, arapa sa \"svete zemlje\". Oni arapi (muslimani) koji bi i ostali pod krovom cionista, su zapravo oni koji su kao biljke...potpuno bezopasni za njihovu tvorevinu. Nista drugo im i ne preostaje...jer nakon vise od 60 godina ge.nocida nad muslimanima Palestine vise nema povratka. Ili ce napraviti etnicki cistu drzavu, ili ce je potpuno izgubiti.
Podrska Hamasu da nastavi s borbom protiv okupacije sve dok i posljednji pedalj Palestinske zemlje ne bude oslobodjen. Izrael ne zeli mir! Izrael zeli da kroz ovu pat situaciju ukrade jos vise Palestinske zemlje, a to im omogucavaju UN koje su pod Americkom kontrolom i koje su napravljene da bi velike sile zastitile svoje interese.
ma ne zna se ko koga j.e.b.e ...
m4mu li vam j3bem zidovsku pu pu puuuu
Mir, brate, mir!