Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neće izgleda švedska i finska u nato još dugo :D
Oni su odavno u Natu 'ovo je samo formalnost
Doprinos Američke invazije na Irak je 2 milliona ubijenih Iračana, Hillary i Sarkozi razvališe Libiju stotine hiljada ubijenih, Siriju uništili preko dvjesto hiljada ubijenih. Nema svadbe u Iraku i Afganistanu da je nije Američki dron uništio. Probali isto u Egiptu i Turskoj pa se dobro za!ebali. Obama uze Nobelovu nagradu za mir i odma poslje tog uništi tri države. Ali valjda je to ta demokratija, mir i suživot koji tukmuzi na klixu žele.
Trebali su pustit ISIL da ti dođe pred kuću i da te zakolje ko pile. Ne riSe bgt
@Guzonja-Fl i za ovo ste debili 8 negativnih ocjena..., ja se pitam od koga i zasto?
Eee kad bi htjeli istinu priznati
Joj jest mi i ovo game gadno,nije malo,plaho je gadan i mrzak. Poslije Milanovića i Kadirova treći na trenutnoj listi gadnih njuska.
Ne daj se kingu🇹🇷❤️💪
Zivio sultan Erdogan Od Osmanlija pa do komunistickih vodja moderna Turska nije vidjela ovakvog vodju koji je preporodio Tursku uprkos pritiscima pojedinih zapadnih zemalja sa SAD na celu koji bi rado vidjeli da se Turska povinuje i da bude pudlica Svim sredstvima naoruzavaju Grcku i Izrael Braco Turci spavajte sa jednim okom otvorenim
Ko je ovaj Ahmed Djida?
Pa i ti volis putina smrada pa ti niko neprica,ti si nama muslimanima kao neki prijatelj boga mi nista od tebe.
Najveći lider unazad dva stoljeća. Četiri puta je zatvaran i skidan s vlasti dok narod nije preuzeo stvari u svoje ruke svojom masovnošću. Već 25 godina vodi Tursku u visine, od nazadnog komunističkog ustroja vojne hunte do prosvjete islamskog načela koji daje rezultate. Živio dugo i da pripreme dostojnog nasljednika uz Božiju pomoć
Tursku pojede inflacija jebi ga, potrebno je skrenuti pažnju stanovnika sa stvarnih problema u zemlji. Isto ko Srbi sa Kosovom.
Tajipe, puko si ko treger.
ste jest jest!
Mashallah, Mashallah samo naprijed prijatelju..., sve objelodani.., nek se vidi ko potpomaže i obučava teroriste...i placa. Kako su rušili SFRJugoslaviju sada ruše Tursku.., Samo vole sluge i ne vole jake neovisne države!
Zahvali se Milosevicu u vezi SFRJ.
onaj napad je erdogan sam uradio Izbori SAD delegati u zemlji i razlog za napadanje sirije i iraka i financiranje islamista
sve oni što mu nepašu
Samo je iskren, nema iznenađenja, istorija pokazala.