Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Carcassonne je bajka. Kada bi osvojio na lotu(koji neigram) kupio bi kucu tamo. I nebi vise komentirao na klixu nista.
Stvarno čudno kako se ne čine zločini povikom Hvaljen Isus....
@Bh1hrvat1 A krscemje tenkova i vojnika si zaboravio.
Liberalni islam. Kako je to divna religija
@LesTempsModernes To je sitnica koliko ginu od psihopata.
Francuska, nekad zemlja bontona, kulture i kršćanstva... Danas sve više zemlja islama i terorizma
Brigite Bardot u izjali za Le Monde rekla je:"Ovo vise nije Francuska. Nekad smo imali francuski Alzir, a danas imamo alzirsku Francusku". Brigite je u pravu, a i zna da je francuski narod VELIKA civilizacija i da ce se kada tada obracunati za idiotima koji je se namnozilo kao pacova
@Bh1hrvat1 A sta kukate ,samo dvoje je poginulo do sada.
Ja sam bh musliman i pokušavam da opravdam zločine koji se čine u ime islama
i...........mozes li opravdati ?
@ogledalce Ako neko ubije nekoga ko nije ubio nikoga, ili onoga koji na Zemlji nered ne čini kao da je sve ljude poubijao, a ako neko bude uzrok da se nečiji život sačuva, kao da je svim ljudima život sačuvao. Islam je jasan po ovom pitanju..on se ne mora pravdati nikome.