Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nece preuzeti odgovornost za izum u medicini ili informatici. :)
Terorista brOto iz Pakistana,bravo bakire konju Bosna puna Pakistanaca..
Boze sacuvaj
Suniti muslimani napadaju site muslimane, krscani katolici napadaju krscane protestante, budisti japanci napadaju budiste kineze .....istorija covjecanstva je puna apsurda.
Selafizam rak rana islama. Postao je i od najvecih problem danasnjice.
Da IDIL tj. AMERIKANCI
Bosna bi ista bila kao avganistan da nema stranih službi i NATO trupa. Kad jenog dana ostanemo sami i bez nadzora - nek nam je Bog na pomoći kakve stoke ima po raznim paradžematima.
za većinu muslimana bliskog istoka , naši muslimani su otpadnici od vjere ... piju, ne klanjaju i sve u svemu vodi jedan sekularan život što je za muslimanska društa u pkaistanu ili afganistanu - nezamislivo.
Znaci strasno !!! Dodjes i pobijes ljude bzv i to na svadbi.
Jad i bijeda su
Mene samo intersuje putem cega su javili da su oni odgovrni. Nije valjda da objave na Facebook-u ili na Twitter-u. ( RAHMET DUSI STRADALIMA), i da ne se to nikome nikad ne dogodi.
@kalcho I meni nije jasno, ovde neko objavi da prijeti drzavnon vrhu odmah ga lociraju i hapse, a ovi preuzimaju odgovornosti putem twitter-a ko kakve instagramuse i nista. I kako znaju je li autenticno preuzimanje odgovornosti? Je li to IDIL ima i oficijalni profil IDIL official?