Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
islam i hriscanstvo mogu jedno sa drugim SAMO ako muslimana ima mamje od 3 %..inace je najbolje odvojtii zidom..
isalm nije religija suzivota i tolerancije .. islam najbolje funkcionise kada je drzava zaostala a stanovnici nepismeni ..
\'\'Teroristi ne miruju ni za Novu godinu\'\' hahahaha sjooo naslova...ovi sucksovci su fakat nad.deb.ili izda.jemo pro.glas ko.jim obustavlj.amo sve napa.de tokom praznika nar.očito, dva bož.ića, nove god.ine, pra.znika rada, valentinova i dana rudara ... u potpisu egip.atsko kril.o el-ka.ide
Izvjestaj-Koptski vandali su provalili u džamiju i oskrnavili Kur\'an. Tek nakon toga je policija reagovala i raspršila mase.
Ne kaze se \"obadvoje\" vec \"oboje\"... I ti nasao njih ispravljat, ahahaha ;) Prvo gledaj svoju jadnu gramatiku.
Haha, ne pravi se razlika... E, baš ste shovinistički idioti, isti kao i ovi koji su aktivirali bombu i čiji zločin relativizirate!
sale sta s.e.r.e.s
krscani su sami krivi za zlo koje im se desava.. nisu sposobni da se ujedine i odupru zlu
uzas, jaki su mi to vjernici koji mrze drugacije i ne postuju druge vise ja kao ateista postujem vjernike i njihova misljenja i naklonosti, nego sto sami tzv.vjernici postuju sami sebe ccc
ne sumnjam da među muslimanima najveći broj njih predstavlja moralne i dobre ljude ali mi nije jasno da u takvoj staroj vjeri ne postoje učitelji koji će svojoj djeci i đacima govoriti kako se ne treba ponašati prema onima drugima... strašno... odvratno... ali znam da nikakvim terorom neće među nama drugima umanjiti volju za životom i ljubavlju!!!!
21-0 za nas u 2011.
Za idiote i glupake koji lupaju o muslimanima , poredeci islam kao vjeru i bagru koja radi ovakve stvari je smijesno. Za koje ideale i u ime koga i cega ....??? to samo \" oni \" bolesne , bezumne satane znaju. Osuda u svakom pogledu.
Ipak mislim da je bolje imati oprano dupe nego neoprano. ;)
bosnjacki jezik ti je fleksibilan, to se brzo mjenja ovisno o situaciji - jos se ne mogu odluciti koga vise mrze. islam = mrznja.
Jel se po bosanski kaže hrišćani ili kršćani? Nemože valjda obadvoje bit ispravno...