Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kojem dobru uopšte i služe društvene mreže? Šta će sutra biti sa djecom koja danas gledaju nasilje na društvenim mrežama..
Eto nasilje na drustvenim mrezama, a na Mracnjak ulaze bez problema
Hahahahaha, stipu Dzihad stig'o Twitter :D
Joj Hasane jesi pametan, wow
Članak je površan ne prodire u suštinu problema. Problem je što Kenija ima više hiljada vojnika u Somaliji u sklopu tzv. ''mirovnih snaga Afričke Unije) i ovo je odgovor na prisustvo kenijskih vojnika tj. kršenje suvereniteta Somalije. Ali ipak smatram da su krivi Englezi koji su dali Crnčugama oružje u ruke. Crnčugi daš oružje u ruke...MASAKR!
da su to napravili u rusiji, ne bi dugo ...
Hebo mater čim se ovi drogiraju ??? Imaju pristup svim informacijama i mogu komunicirati sa ljudima iz cijelog svijeta ali oni ipak biraju da ratuju !!! Al fakat nikako ne mogu da skontam ko njih premunta da ginu i šta im priča ?? Na koju foru ih kupi ??
Ugledali se na Papu i on tvita i oprašta ubistva.Blagosiva krstaške Nato borce u njhovim pohodima .
da. eno, baš jučer je svetom vodicom blagosivao haubice...
Cuj imaju ljudi twitter izgleda da igraju I fifu na playstation kad odmaraju USA vs Saudi arabija
ja mislim oni najvise vole Assassin's i igre kao , Call of Duty , Half-Life , Killzone itd . i sad su napravili frku jer nisu dobili Grand Theft Auto V
a fejsbuk ništa?
...umlatit' i tačka...
jesi se ba commi....ja te zapratio ti i dalje me ubi notifikacijama aaaaaaaaaaaaaaaa