Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad,nikad neće doć do rata između Kine i Amerike,kao što neće doć tako i Rusije i Amerike.To su najveće vojne sile,rizikuju puno toga i tu pobjednika nema.I zato što manje ovakvih vijesti jer su bezveze.Amerika da može napala bi Sjevernu Koreju,ali ne prevelik je to rizik.Jednostavno nuklarna sila...
Klix i izvori Russia Today i RTRS 😂😂
Trump porucio Xi Pingu : “nemojte misliti da necete odvesti Kinu u pakao, a kineski narod možda u nestanak ,jer kineski narod nece opstati ako rat bude ovdje .”
odlazi merkel...tramp prebacuje vojsku iz evrope u ameriku i pacifik,engleska hitno napusta eu....prema evropi ide 60 miliona izbjeglica iz afrike i arabije....o cemu se ovdje radi?....sve su to nama zakuhali muslimani u evropi...najvise bosnajci i siptari...ako hocemo spasiti evropu i hriscanstvo prvo se moramo rijesiti ubacenih elemenata i protjerati ih odakle su dosli....
Pocni od sebe odma, pakuj kofere i vozdra! :)
@OrahovList ...nemate se gdje sakriti niti imate gdje uteci....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I ovi ameri mijesaju svoje prste u sve zivo. Sta imaju oni traziti na drugoj strani svijeta i namecati nekom sankcije. Potpuni kontrol frikovi.
A šta će kina uraditi, najnovije cifre su haman da imaju samo 2 miliona vojnika. Iako je ogromna država ipak je previše siromašna za rat sa SAD
A šta će kina uraditi, najnovije cifre su haman da imaju samo 2 miliona vojnika. Iako je ogromna država ipak je previše siromašna za rat sa SAD
ajd ne serite, ista sranja pricate godinama
Nisu bas svi ludi i coravi kao Klinton i Obama da gledaju kako je Kina svoje radnike pretvorila u roblje i rade za sto dolara mjesecno i devalvirala valutu a pozvala americke i EU gladne kapitaliste da presele fabrike u Kinu a radnike u svojim zemljama ostvise bez posla, a onda industrijska kradja patenata i kopije proizvoda. E neda Tramp vise toga po cijenu glave, sad malo stanite.
Idi ba, češljaj ženu.
nemaju ameri dovoljno metaka za sve kineze.
Javno i otvoreno nagovjestavati rat sa nuklearnom velesilom ne navodeci eventualne stotine miliona zrtava je od JinPinga apsolutno neodgovorno a sto je u skladu sa tim, da je on kao komunisticki lider, sto bi se moglo nazvat diktatorem promijenio ustav da bi nakon dva mandata nastavio da vlada dozivotno, pa sa te strane i ovakvo ponasanje nije neobicno.
Kina zivi od usa i Eu firmi. Svaki pokusaj rata kina se vraca biciklima kao prevozno srestvo
Na Amere stavi keca i marka tebi popij kafu 😉
dao ce ih kina poderat
Broj milijardera se najvise povecava u Kini ali na stetu potlacene radnicke klase kao jeftinog roblja pod kineskim komunistickim sistemom vlasti.
@The_Beg zavisi koji dio Kine isto