Klimatske promjene zabrinjavajuće
10
Temperature zraka najviše u posljednjih 4.000 godina
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet kontradiktorne vijesti. Čas predviđaju neviđeno zatopljenje, čas nov lefeno doba. Najverovatnije je da će klima ostati približno ista... Btw geološko doba holocen nije prošlo, ono traje i danas.
Masonske spletke. Idemo sada malo obozavati zemlju.
Zasto jednostavno ne navedete izvor sa kojeg ste preveli vijest? Moze vam samo dodati na kredibilnosti i profesionalnom dojmu koji ostavljate. Hoce li se iko ikada potruditi da podigne novinarstvo na bilo kakav nivo u BiH. Sta nauce od ovakvog pristupa vijesti novinari koji prolaze kroz vasu redakciju. "Najcitaniji bh. portal" bi valjda trebao imati i neku drustvenu odgovornost. http://www.nytimes.com/2013/03/08/science/earth/global-temperatures-highest-in-4000-years-study-says.html?_r=0
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net Virtual bet - gubite samo vrijeme, ali ne i novac profesionalci su isto tako dobrodosli ako imaju slobodnog vremena :)
* * * * * PRVI * * * * *