Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH ce u znak podrske vladi u Washingtonu preletiti avionom preko Teksasa i tako dati svima do znanja da se secesionizam nece tolerisati.
Šaljemo Biseru Turković kao specijalnog izaslanika duboke države da nadgleda proces pomirenja naših partnera iz SAD.Nadamo se da će razum prevladati,jer smo mišljenja da narod Amerike gaji duboku tradiciju mira i demokracije.Ovog trena vi ste u našim mislima i molitvama.
Trebamo im izabrati visokog predstavnikaka koji će tu da se pita.
Mirno ce da protestuju: sa dugim cjevima, i punom opremom..to ima samo u Americi.
Hoće li biti građanskog rata?
Želim vam jedan zgodan građanski rat.
Koliko puta su male skupine pobjedile velike i daleko nadmocnije skupine. Gospidar svjetova cuje nase dove. Ako Amerika zarati unutar sebe i dobije Trumpa koji ukine podrsku Izraelu. Sta mislite treba li Palestincima iko da savladaju ovo zlo sto ih opsjeda?
Tuzno je sto drugi hoce da unise usa!?
MOLIMO MARFIJA DA POD HITNO SKOKNE U TEKSAS SMIJENI POSTOJEĆU VLADU, DOVEDE "SVOJU TROJKU" I STANJE NA GRANICI UČINI REDOVNIM.
Vrijeme je da se malo i kod vas zapuca
Mirise na građanski rat Vol.2.
Treba zatvoriti granice da se sukob ne prelije na susjedne drzave.Polako dok odem po kokice i kolu
OVO JE POČETAK AMERIČKOG GRADŽANSKOG RATA
belaj u usa trampovci se masovno naoružavaju se i puštaju bradu da se razlikuju od bajdenovaca
Hoćemo li mi sada ići kao UNPROFOR u SAD da održavamo mir i da im jebemo žene.
Znaci i Ameri imaju svog Dodika!?
E zato su Amerikanci, tu gdje jesu, ne daju kaubojci na sebe. U čemu je ovo drugačije od tretmana nase federalne vlasti prema USK. Isto 100%. Razlika je u tom što Teksas ima kohones, pa je Federalnu vlast poslo da odhebe u skokovima, stavili žilet žicu na granicu, kazu Bidenu nećes nas punit migrantima. Tako je trebao i USK, žilet žica i pa ih fino nazad vozom na Marindvor. da vidiš onda...