Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce to i nasi politicari isto :) vjerovatno bi mogla biti Bjelasnica zbog lijepe prirode i cistog zraka!
Mile Dodice gledaj Sarajeva koliko je, jer je za tebe Sarajevo Teheran. Samo u Teheranu ima vise muslimana nego pravoslavaca s obje strane Drine. Svinja iz Laktasa za svog mandata glavni grad rs-a odredio Banja Luku umjesto Karadziceve i Krajisnikove odluke da to Pale budu.
Vidi, vidi ni jedne dzamije na slici
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
...sj­ebaste dodika :)
zasto su ga shebali?....da se kladimo da ce dodo predloziti da im glavni grad bude sarajevo :)
...kontaš, kad je fulao sa ruskim naftašima, da proba sa iranskim? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
" Teheran je ljepsi od Sarajeva jer ima manje djamija" by Milorad Dodik :(
www.spoted.ba je novi sajt za grupnu pretragu. Vidjeli ste nekoga ko vam se dopada, ali se niste upoznali, probajte preko Spoted.ba spotted.ba nisam mogao da registrujem jer je ZAUZETA domena! NAGRADNA IGRA OSVOJI TABLET!!!
Ko nije bio u Iranu,onda ne treba lupati gluposti i porediti Teheran i Sarajevo...da su bogdo neke stvari u Sarajevu ko u Teheranu
Ja sam Srbin i bio sam u Teheranu,i jos nekim gradovima u kojima je,a to su mi rekli bas ljudi iz tih dijelova,malo ekstremniji Šerijat,jer su manji i nerazvijeniji gradovi,al to se ne moze osjetiti,a o gostoprimstvu,pomoći bilo kakve vrste,usluge,necu ni da pričam....odmah te pitaju ko si,da znaju kako da se ophode prema tebi,u smislu poštovanja toga sta si...nisam ovdje naisao na takve stvari...nemam ne ruzne rijeci,nego nikakve zamjerke,ama bas nikakve...samo predrasude nase,odnosno,neupucenost niti ljude to zanima,al kad komentarisu onda znaju pricat gluposti...
ne znam jesu li uzeli savjet ef. Cerića? on je imao ideju gdje je trebao biti drugi Teheran, pa možda da se sa njim posavjetuju. nije daleko od nas.....taj novi Teheran.
Ovakvi bombastični naslovi sa upitnikom na kraju su mi kraljevski! Znači, niko ne zna ništa, nagađa se ili pitate nas?!
Jel ovo Sarajevo ili Teheran ?
kaže mile da u sarajevu ima džamija kao u teheranu, sudeći po ovoj slici, nije u pravu...
Beograd treba proglasiti glavnim gradom Islamskog svijeta.
Je li ovo konacno sele prestonicu gdje joj je i mjesto u evropski Teheran,ili ti ga u Sarajevo?!Hehehehe,konacno i bilo je vrijeme,zasluzilo je to Sarajevo,sagradili su tolike dzamije,nije to bilo uzalud.Sada ce Bakir aga biti srecan,konacno je dosanjao babin san.
E jbg, kako će onda Mile da zove Sarajevo? :)
Dodik od sada Sarajevo postaje Islamabad :)
води ме на Пале преко ледина.. .
Kakav Islamabad, Kabul mu je puno sličniji trenutno :-))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glavni razlog ove polemike je strah od onog "dole". Izvjesno je da se ocekuje razorni zemljotres u blizoj buducnosti i oni nemaju drugog izlaza bez obzira na cijenu. Kasnije moze biti puno skuplje.
Bitno je da ste vi klix-ovci proijeklom iz srca Teherana, čim ste među top 5 vijesti na dan slavljenja Bozica stavili nesto o Teheranu, o nekoj debeloj i vec 5. clanak o mafijasu koji je potpisao ugovor sa FK Sarajevom.
Neće naravno. To će sada biti New York.
12 miliona gradana protiv, politicari podijeljeni = gradanski rat (ne daj Boze)... imam osjecaj da na ovaj nacin samo belaja traze...