Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad si bio jedna od najvaznijih karika zlocinackog rezima diktatorskog bandita Saddama Husseina onda nisi bolovao od depresije?
Da je musliman nesto ne vjerujem da bi EU trazila pomilovanje...
@BLADE da si malo upuceniji u politicka zbivanja znao bi da je cafirska EU trazila od irackih Siita da ni sadama ne pogube ...
Azize,kol'ko sam ja skonto oni tebi namjerno ne krate muke. Da si osto' o' sebi pri sebi dosad bi otego papke.
Ime mu Tarik Aziz a katolik. Sasvim logicna stvar posto je Arap i nosi svoje narodno ime. Samo bosanski muslimani misle da postoje "muslimanska" i "krscanska" imena. To je jedinstven fenomen jer takva percepcija "svojih mena" se nece pronaci ni kod jednog drugog "vecinski muslimanskog" naroda osim kod Bosnjaka (pseudo-nacija koja je zapravo samo vjerska skupina).
Sadam od "pokojnog irackog celnika" u podnaslovu do "diktatora" u clanku?!
Sije ima da podignu spomenik zlim Amerima sto im citav Irak poklonise, nema sta.
Amerika je zakon, a vi sto je ne volite, kratke pantalone i mars u Iran. Zajnil
Sjecam se, odlican govornik bio ovaj Aziz!
A Bushu niko ne sudi .Niti njegovim dousnicima : Necete se ,,terora`` nikad rijesiti .To je sud za vasa zlodjela !
ne boj se Azize, nece se sije Rafidije usuditi, garantujem ti !