Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za nepismene, Srbija ima i abasadu Palestine koja je priznata a bošnjaci u BiH samo podržavaju u komentarima a nigde nisam čuo da je neko dao predlog za priznanje.
I de mi reci sta dobijes na guglu kad ukucas ambasada Palestine Sarajevo?
cccc. Slab si sa znanjem. Žalosno
Slovenija je jedna od rijetkih svijetlih tacaka Evrope i Balkana bravo Slovenci 🇧🇦🇵🇸🇸🇮❤️
Bravo Slovenija. Vi ste odmakli od Balkana svjetlosnu godinu...
svaka čast slovenci, sa največim mudama u bivšoj jugi,ovi ostali narodi banana srbi hrvati bosanci albanci makedonci crnogorci taraba od država
Bošnjaci*
Kad će Hrvatska, EU i UN usvojiti rezoluciju o UZP kojeg je počinila Hrvatska u BiH? Za razliku od hrvatskog sabora, narodna skupština Srbije je usvojila rezoluciju o Srebrenici.
Gospođa par ekselans.
Ovu gospodju za premijera Slovenije :)