Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katolicka demokratska drustva. Ljubi bliznjeg svog. Vjeruj da je Zemlja ravna ploca i da se ne okrece oko Sunca. Ako budes drugacije razmisljao bit ces proglasen vampirom ili vjesticom, pardon, bit ces proglasen teroristom. Jedi krmetinu u zabludi misleci da je i Isus jeo i da je rekao ljudima da je jedu... Misli da su bijelci superiorna rasa, a svi drugi da ne valjaju. I eto, sve je ovo sloboda govora, sto kazu za crnkinju, tako ce se pravdati javnosti. Dobro je receno davno fasizam i nacizam (produkti katolickih drustava Italije i Njemacke) jesu pobijedjeni ali nisu iskorijenjeni.
...nije ni glupost :)
ko mi ikad rekne da su talijani dobri et ... jooj Fasisti su to ostali do dana danasnjeg ,,, ko je izdao u II sv. ratu i dan danas su gamad fasisticka ... Ima pojedinaca koji pokusavaju nesto ali to je nedovoljno !!
sta je briga....eno papa franjo daje oprost putem tvitera :)))))
...talijanska varijanta bakirovog šaje "crnca"...
Ah taj napredni zapad
ispravna odluka suda