Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji su ovo divljaci -ma ovo treba iskorijeniti kao korov .a gledajuci pruzaju krake i po sarajevu sve je vise bradonja kote se ko pacovi
Ponavljajte za mnom…SDA, SDA, SDA 💚
SDA, SDA ♥️💙🤍
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja neki dan na Aerodromu u SA bio. Jedno 3 aviona puni ovakvih đikana su sletili. Lijepo izvozimo naše lijepe ljude, uvozimo bradonje.
Da se zna ko je musko a ko zensko
Sramota je da vehabije svijetu pokazuju "kakav" je islam
Četnitzi pravi
Hanefijski mezheb koji je dominantan u BIH kaže: Obaveza je svakome kome raste brada u toj dužini da je pusti u dužinu šake a može kratiti ono preko toga i zabranjeno mu je da je krati a pogotovo da brije za razliku od brkova koji se moraju kratiti a smiju i potpuno brijati.
All religion is a form of madness
Ako cemo po hadisima obaveza je imati bradu a velicina varira izmedju siitskog i sunitskog islama,ukratko Muhamed je htjeo da izgleda drugačije od pagana(zoroastrijanaca) koji su imali duge brkove bez brade sto je njemu bilo odvratno tako da je uveo to pravilo da svaki musliman treba da ima.bradu bez brkova ili skracenim brkovima
Dal se ovi sad samo zjbvju? I sa svijetom I sa religijom koju kao predstavljaju? Tacno IH amerikanci ucili vjeri.
Koje budale
Dobar dio radikala u BiH MISLI ISTO NAŽALOST OVO NIJE DALEKO DA SE UVEDE I U Sarajevu
Ne smiju obicne dlake rezat koje ce ponovno izrast ali zato moraju da sakate splovila djece koja se ne mogu regenerirati. Prava vjerska logika
Baš su demokrate
Ovi ljudi nemaju pojma o islamu, ali imaju zadatak da zgade islam i muslimane citavom svijetu. Bave se drogom, hodaju naoruzani 24 sata, zastrasuju ljude koji su tamo zatoceni i sva sranja koja rade podvaljuju islamu. Nista sto rade ne pise u Kur’anu.
Kao sto sam vec rekao: Jel vas stid uzimat u usta poslanika Muhammeda a.s.? Sta mislite kako bi reagovao na to sto radite? Znate li da on nikom nije zulum ucinio i nije naredjivao nepravdu? U vjeri nema prisile. U sta ste se pretvorili, a predstavljate islam?
Ovo su divljaci i ovo nema veza sa islamom. Zalosno je sto koriste religiju kao opravdanje za svoje pi*darije.
Smije li se dole brijati...pitam za jarana.
Mislim da su žene sa ovim oduševljene.