Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Multikulturni pristup je propao, sasvim propao kazu neki a ja kazem NIJE DODDJITE U HOLANDIJU,MUSLIMANI TAMO BOLJE ZIVE NEGDJE IGDJE NA SVJETU A NERADE NISTA
najtragicnije je da je holandija bila do juce zemlja koja je najvise primala muslimane na socijalnu pomoc.. koliko samo bosnjaka i danas uziva socijalu holandije i vidi kako nam vracaju, hoce da diraju u nasu vjeru ISLAM..
...vec ponizen i na ovom svijetu...a sramno ce ga okoncati...zivi bili pa vidjeli. Jedan dan ce mu odrubljena glava na kolcu biti odnecena na neki od Amsterdamskih trgova. Sramno ce zavrsiti.
Vidi ga sto je podbuho.
Talibani ne postoje , to je zapadnjačka izmišljotina.
SAMO ISLAM JER NISTA LJEPSE OD TOGA NEMA, A NEVJERNICIMA ZNASE GDJE IM JE MJESTO I NEMA IM SPASA ( DZEHENEM)
Wilders farba kosu,sigurno mu korijeni poticu iz holandske kolonizacije
Je li ovaj bijeli bio neki dan na paradi u Beogradu?
JADAN TI
KADA budu upozoravali valdu u SARAJEVU znacemo da smo na PRAVOM PUTU razvoja i duhovnog i socijalno to ZNACI NAJVJEROVATNIJE nikada prije ce u SARAJEVU uvesti serijat kao zakon nego zabraniti burke,ono sto je ATATURK i TITO dvojica koji su najvise doprinjeli razvoju muslimana uradili