Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem kakav članak gdje im je sad krivo što Afganistan uspješno se bori protiv droge a Ameri od 2000 nisu ništa uradili osim možda doveli proizvodnju na 80% svjetskog tržišta, pazi ovog članka pa kad vam je krivo što smanjuju zašto ne legalizirate sve droge, zašto je ostavljeno crno tržište onda nek država uzima poreze a ne neki političari preko crnog tržišta
Primat je uzeo NADRI DR BILL GATES, igliČarenje u rame, fora nova je! Izvrnu se i onaj bodybuilder iz Njemacke, gledam ga na podcastu, prica kako je primio 4 doze, isao na ciscenje krvi, D DIMER mu konstantno pokazivao grusanje krvi! ANEURIZMA kalcificirane PINEALNE ZLIJEZDE! Zivio VAZELIN!
Prema izvještaju WHO iz 2008. svijet bi morao povećati proizvodnju Papaver somniferum (opijum) za 500% da se zadovolje sve potrebe u medicinske svrhe.
Ono kad “zapad” kuka zbog uništavanja opijuma 😂😂
Kuka i osmica 😂
Sad ce jos veca inflacija biti
Svaka cast Talibanima. Jos ljudi unistili korupciju. Tako ti je kada celicna ruka zavlada
Sve je ovo neko smislio i dobro isplanirao. Proveo sam 13 godina na misijama po Afganistanu i nagledao se svega i svacega. Dozivio sam i onu famoznu evakuaciju sa Kabulskog aerodroma. Ne mogu se oteti utisku da je svaki talibanski korak do savrsenstva isplaniran, naravno u zapadnim centrima moci. Iz nekog razloga u ovom vremenu ni Britima a ni Amerima ta zemlja nije interesantna.
Ali postoji i cinjenica da je alijansa tamo izgradila mrezu aerodroma koji ce bez dolara ulaganja biti operativni narednih 70 godina... Sto li, mozemo samo nagadjati.
Ukucaj, Damir Hamzic i Dobrivojr Lubura u paklu Kabula i pricitaj "duhoviti" majmune
Nadrogirali se.
Opijum je njihova jedina industrija
Zato Mitrović prekida Zadrugu XD
Ima par sintetickih droga koje su stvarno stetne po covjeka, ali heroin koliko je stetan da momci svoje djevojke ili zene za jedan fiks prodaju.
Ovi su ga popušili..