Nova video snimka
0
Talibani prijete Parizu
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mame im pogane jebem, samo sranja prave po cijelom svijetu. Gdje god vas ima zatrovaste sve. Sad ce i po Parizu da salju zene i djecu sa bombama. Krivo im sto oni zive po pustinjama i sto kasne za normalnim svijetom 300 godina, pa onda hajde da bacamo bombe malo. Treba i ove odavde sve idiote poput akademika poslati tamo u pustinju gdje mu je i mjesto, pa neka onda obucava svoju zenu i djecu kako su krscani nevjernici i onda nek im okaci bombu oko vrata.Ko zna, mozda ce ih negdje gore docekati 7 djevica.
@AKADEMIK, sta mislis kako se u Islamu zove proglasavanje muslimana nevjernicima? Po cemu su oni nevjernici; jesu li zapostavili namaz?Jesu li zanijekali Allaha ili Poslanika a.s. ili Islam? E moj akademik, pokaj se ti za to sto govoris, da sam na tvom mjestu ne bih s tim riječima smio stati pred Allaha. Sta mislis moja akademik, sta bi ebu Hanife rekao na takve stvarI? pA TALIBANI su ako nisi znao hanefiskog mezheba i vise praktikuju od tog mezheba nego mi bosnjaci. Zato, mani se akdemice tekfirenja muslimana i proglasavanja nevjernicima. Do jucer je kod nas bila situacija kakva je kod njih danas, jos treba i mi da se okrenemo protiv njih i eto ocitog dokaza protiv nas na S. Danu. Dijalog je način rjesavanja problema među nama. Drug stvar je to kakve poruke i vijesti dolaze iz Afganistana. Vjeruj mi, nije sve kako CNN i BBC kazu, ima tu puno \"dodataka\".
TALIBANI SU NEVJERNICI I NEPRIJATELJI ISLAMA I MUSLIMANA!!! DODUŠE, IMA I PUNO NAMJEŠTENIH PORUKA OD STRANE DRUGIH NEPRIJATELJA ISLAMA, KAKO BI SE ISLAM PRIKAZAO ŠTO RADIKALNIJOM I OPASNOM VJEROM!!! PRIMJER JE I TAJ ŠTO TE TOBOŽNJE PRIJETNJE STALNO IDU KA VELIKIM SILAMA, A NIKAD NPR. U BIH ILI ALBANIJU. NA PRIMJER, KADA JE BILO KAMENOVANJE OBNOVE URBICIDOM MINIRANE DŽAMIJE, TADA SU \"TALIBANI\" TREBALI BOMBOM RAZNIJETI SVA TA ČETNIČKA GOVNA KOJA SU GAĐALA ŽENE, DJECU I STARCE I UBILI JEDNO STAROG DJEDA!!! TAKO SU \"HRABRI\" GOVNARI ČETNICI. A DA SU IM TALIBANI RUKNULI BOMBU, PRAVDA BI BILA ZADOVOLJENA!!!
Idioti primitivni. Nije im dosta sto su uradili u afganistanu.