Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Eto vam odgovar na zahtjev za mirovne pregovore. Jel ovaj napad bio dovoljno \"mirovan\"??? Ponosna muslimanska omladina blagoslovljene zemlje dzihada Horasana ponovo unosi radost u srca muslimana! Ovo je armija koja se spominje u hadisima koja ce pokorit svijet od masrika do magriba. Muslimani radujte se pobjednicka vojska Mehdije se pojavila u Afganu i nisu vise desetljeca u pitanju nego godine.\" Baš kad sam mislio da primitivizam u svijetu iscezava,pojavi se novi...Talib...
Eto vam odgovar na zahtjev za mirovne pregovore. Jel ovaj napad bio dovoljno \"mirovan\"??? Ponosna muslimanska omladina blagoslovljene zemlje dzihada Horasana ponovo unosi radost u srca muslimana! Ovo je armija koja se spominje u hadisima koja ce pokorit svijet od masrika do magriba. Muslimani radujte se pobjednicka vojska Mehdije se pojavila u Afganu i nisu vise desetljeca u pitanju nego godine.