Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha masu jedni drugim
Kandahar je ljepši od Pariza
Zar amerika pregovara sa teroristima?
smjesna razmjena,tako lako talibani predaju zarobljenog amera a da njihova petorica im jos nisu predata.zar talibani toliko imaju povjerenja u amere ?
Vlada Katara je medijator www.youtube.com/watch?v=mpDrQPK1Z9c
Talibani oslobodilacka vojska Afganistana pusta na slobodu americkog militanta koji je dosao u Afganistan da im ubija djecu i da im rusi domove.. oni pokazuju veliko srce uhapse americkog militanta i umjesto odmazde za pobijenu afganistansku djecu,,,, oni ga pustaju na slobodu.......
tu afganistansku djecu su ubijali talibani,toj afganistanskoj djeci talibani nisu dali ni osnovnu skolu,ni sportom da se bave .
jesi li to citao u nekim krstaskim stripovima????????????
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Afganistan i BiH prijateljske države, Kabul i Sarajevo FOREVER
budalo jedna glupa. ako želiš biti prijatelj sa tom jebanom vehabijskom šeriatskom zemljom onda idi u Afganistan. odjebi tamo
pa ne drzi vlast u afganistanu talibani,dakle afganistan i jest trenutno prijateljska drzava.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"The United States doesn't negotiate with terrorists."- otkud sad da bude razmjena jedan za pet ?
Amerkčka preseravanja !
Sgt. Brody is returning Home! :) Sad ce ga njegovi izvrnut ko kopacku...ipak on najbolje zna neprijatelja!