Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh pa tako je onda ce ga obama popu...i
Budale kaubojske.Jos vi nemate ideju gdje ste vi dosli i sa kim vi ratujete.Ovi ljudi se nece zaustaviti na neki \"dejtonski\" sporazum posle kojeg ce biti ponizeni kao mi bosanci sto je istina. Ovi ce vas prvo otjerat,onda porazit marionete,pa ce vas pozvat u Islam a ako odbijete placat cete porez Islamskoj drzavi naravno pod Serijatskom vlascu a ako odbijete eto vam talibana u americi. Jedan od ciljeva ovih ponosnih islamkih lavova je vracanje teritorija koje se bile pod islamskom vlasu u hilafetu u koji je spadala i Bosna. :) Pa cete vidjeti sta su muslimani,i kako muslimani \"pregovaraju\".
Laže SRNA. Prihvatiće zahtjev za prekid vatre, hoće komentarisati izvještaj, borba neće trajati do ustanavljanja vlade s obziroma na godinu, neće otvoriti kancelariju u Dohi itd.
Da su talibani pobijedjeni,nebi ameri pokusavali pregovarati sa njima
Talibani su pobjeđeni. Prvo ih je Bush par puta pobjedio a onda i Obama preko nekoliko puta. winning hearts and minds since 2001