Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je sve podvala amerike jer stvara sigurnost oko izraela jer sva danasnja moc amerike ce preci u izrael... poznato je da se sva moc jedne zemlje mjenja tokom godina. V.B je vladala 100 godina, pocevisi od 1800god kad je imala najvise kolonija do kraja 1.Sv rata kad amerika preuzima i postaje vele sila, do dana danas samo je pitanje vremena kad jevreji preuzimaju ...pakistan je jedina muslimanska zemlja sa nuklarnom!!! sto amerima i jevrejima smeta pa kako ce se rjesiti njih jednostavno naoruzaju talibane koje su oni napravili i finansirali... zatim uce ameri u pakistan i pokupit im nuklarne i to je to.. ko danas jos vjeruje da je AL-QAIDA muslimanska teroristicka organizacija?? jest al americka, bin laden je skolovan u americi, finansiran od amerike da vodi rat u afganistanu protiv SSSR-a i znali su ga iskoristiti i sada. jesam ovo izduziju al jedno je jeasno U.S.A i Izrael stvaraju \"NEW WORLD ORDER\" (ukucaj na googl)... rade sa svjetom sta im je volja i nikome ne odgovaraju.
20 talibana uspjelo upasti u najucvaniju vojnu bazu. hahahahhaha Sta bi bilo da su napali sa 100 talibana. Tad bi od baze ostao samo pepeo i dim :)
Imam ja prijedlog, a bez troška za tebe: dakle, imam vlastitu bojevu glavu koju ću uputiti među noge tvoje sestre, kćerke, žene i svih ostalih ženskih u tvom rodu.
Hmmmm,znaci izmedju 60 i 120 nuklearnih bojevh glava. 5 komada za USA 1 za \"Izrael\" 2 za Britaniju po jedna za drzave skandinavije 1 za Spaniju 4 za Francusku 16 komada za RS,od toga 4 Miletu u Laktase da mu obrisemo selendru 1 i Hrvaticima 1 za Ampaka 1 za Zivka Josila 1 za Engleza,komunjaru ruznu. Ako ko jos ima prijedlog neke mi javi,saljem pismo braci sa prijedlozima. :)
njih 22 na citavo jedno postrojenje ccc
evo ti obrazuj se malo! http://www.youtube.com/watch?v=vuBo4E77ZXo&feature=related
Glup si i nepismen...Ne vjeruj hodzama sve...
Sto ga osvecuju kad nije postojo? Ne razumim...
Sr,,,,,,anje Dosta vise, dosta bolan bolan sa lazima. Nismo mi Ameri. Ja jeste smorovi u pm.
Kad ovako upadaju u baze, ko bi garantovo da je nuklearno naoruzanje u Pakistanu bezbjedno??
e,ludi su tako mi Boga.
izjeo govno ti
Prije prvog !