Komentari (313)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo, kome se na ljetovanju ne sviđaju toplesi , piva, žurke, ima gdje da ode na godišnji
pa nema afganistan more to je kopnena zemlja
Covjek fino pise godisnji, a ne more. Nije godisnji odmor samo i iskljucivo more.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
amerikanci uzeli šta im treba iz avganistana i odoše dalje po svijetu uspostavljat demokratije
Afganistan je najveći izvoznik bradonja. Nema tu nafte ili neke druge rude.
Pa šta su pobijedili, samo saburom haman. Čekali da Ameri odu kući.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Aa islamski a puni opijuma i drode tamo😂😂
Je li Bisera otpočela sa uspostavljanjem diplomatskih odnosa i je li Zahiragić spreman da preuzme dužnost konzula?
Hoće li sada ovi migranti iz Afganistana koji su "izbjegli" zbog opresije i ugroženosti od vlasti ići nazad, sada kad im se vlast promijenila?!?? 🤔
Bošnje žele ovakvu BiH
Nategne te Bosnjo..
Ne znam zasto ovoliko pljuvanje po bosni, i oni tamo su kao i vi nominalni vjernici, svo barbarstvo iz kurana mozete naci i u bibliji, samo sto je ovdje prije 200 g pobijedila borba za ljudska prava, civilno i dem drustvo. Citajte historiju srednjeg vijeka, pa zar tamo nisu ljudi zbog jehove vrsili progone, paljenja vjestica i sl. Evropa je sjajna zato sto je razum pobijedio religijsku ideologiju.
Traze da Musa Sanin bude ambasador i da povede svoja 4 pingvina.
Svi gradjani ce da napuste Avg? Citate li vi sta pisete? Bice prvo malo mir u Avganistanu a onda ide medjusobno rokanje. Izmislice oni razlog. Takva zemlja jbg.
nisu to nasa braca,takvi na nas gledaju ponizavajuce i neka svoja sariju uvode sebi i svojima meni je nece garant..
Nemaju oni veze sa Islamom,to tu vam divljacka plemena. A ovi druge vjere sto pisu malo pometite ispred svojih vrata.Neznam jesu li Popovi ili Hodze imali polne odnose s vjerskim ucenicima.Jesu li ispod Dzamija ili Crkvi nadzene masovne grobnice Indijaca isto vjerskih ucenika. Prema tome u svakoj vjeri ima izroda.
Hocel donijet fetvu da je halal opijum
wizz air uvodi linije
Jadna je država ovaj Afganistan vojnici u papučama osvoje državu a onda njih osvoji par aviona američkih vojnika i onda odu kuci eto papučara opet na vlast i tako ukrug sa rusima i ostalim ...
Mozes zamisliti biti zena u Afganistanu.
Uzas zivi… :(
kako dobiti državljanstvo ? imal neka green visa lutrija ?
vecina mujahedina u BiH sto su cinili zlocin su bili iz Afganistana