Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj ponižavajući za amerikance. Njihova slika bodu svoju zastavu na japanske otoke, druga slika ljudi zaboli zastavu u svojoj zemlji, i to amerikance vrijeđa. Joj budala na sve strane, šta je ovo...
Afganistan nije talibanski debilu
Ako je Afganistan Talibanski onda je i BiH od onih koji su jer htjeli uzeti pod svoje 92ge.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mismo se tad samo zvali muslimanima, veze sa islamom nismo imali, osim manjine neke, a tako je i danas, samo imamo muslimanska imena i to je to, ne klanjamo, mrzimo komsiju, zavidni smo, psujemo, pijemo, i šta sve ne… i kakvi smo onda mi to muslimani?
Isto kao Srbi i Hrvati 😂😂😂
Pa balie druže moje balie
Prejako 😂
Jeftin photoshop. Mogli su malo prefarbati i lica da ne budu crna.
Imali su vremena da vježbaju smisao za humor dok su se 20 godina sakrivali od tih Amerikanaca po pećinama 😁
Hahahaha... pa ovi imaju i smisao za humor 😃
Al je ovim talibanima dobro. Zabavljaju se ljudi. Svakako mnogo zanimljiviji od prethodnika iz Islamske države.
joo fotosopa onog spijace od 3 marke. vijesti i govana, vako je i korona isto vjest
Samo se vi zaebaite...dobro je dok se vozaju u auticima i šegace ..,ako ponovo obuju japanke i upale kawasakie naebali ste
Amerikanci jesu vodje slobodnog svijeta, ali moraju se iskreno zapitati otkud tako duboko ukorijenjen otpor prema njihovom uticaju kod muslimana. Sta se desava decenijama u Palestini? Sta se desavalo u Iraku? Sta je sa Turskom? Itd.Itd.
Moram priznat dobro im oprema stoji, bolje od njihove tradicjonalne opreme.
Dobra oprema, thanks USA🤣🤣🤣🤣
Trebate kopirati amerikance i u ekonomiji i obrazovanju. Dok se vi rugate oni su svjetska velesila.
Jao komentara. Tacno vam treba novi Hitler da vidite sta je zlo, nesto gore od korone da vidite sta je bolest, neka velika susa da vidite sta su klimatske promjene. Svu pamet svijeta pokupili, sve znaju kako i zasto. Pu!
Orginalno mora se priznat
Radi se o skroz drugačijem kontekstu, Amerikanci su u to vrijeme svijet oslobađali od fašizma, a ove bradate spodobe žive u jednoumlju, totalitarnom sistemu, oni se eto rugaju, nek se pogledaju u ogledalo, VII vijek.
I mi zivimo u jednoumlju korone
Nije VII, nego XV