Nakon smrti Mehsuda
0
Talibani imenovali novog vođu
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravih napomenuti,pasos je bio novi \"biometriski\"..
Ovaj je pre neki dan prelazio granicu sa pocasnim BiH pasosem!
Mi vjernici ćemo vladati Bosnom a yunuz cokula će nam čistit ulice i otčepljavat kanalizacije i tako ćutke i u miru zaradit penziju,umrijeti ,otići u pakao i tamo se kao i svaki mali bijedni crv , ćafir i munafik pržiti vječno :)
JA PREDLAZEM DA SE NA TU FUNKCIJU POSTAVI OSVJEDOCENI INTERNACIONALNI TERORISTA I PEDOFIL REIS CERIC
E jesi pametan
kako sad to turci, pa zav vam ovaj nije brat? Pa do juceste se kleli u njih, nazdravljali im, zvali ih borcima za islam i slobodu muslimanskog svijeta, a sada tako o njima. E turci, turci, od te vase prevrtljivosti svijet ce zaboliti glava......a vas guzica kada vas svijet mlatne cizmom u pakas.
ovoga ameri trebaju sto prije da posalju sa ovog dunjaluka u raj gdje ce ga doeckeati 32 gole zene
Joj mu face majko moja. Ajmo svi vjernici, mrs u Afganistan.