Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@20 godina genocidne RS Pa kada ste bili u stanju pociniti genocid nad jednim ne naoruzanim narodom, tacnije, nad zenama, djecom istarcima, to ken.janje u turbane dodje kao verbalni napad u odnosu na ono sto vi najbolje radite... Ge.nocid zivi u vama i sa vama....valja vam se nosti sa tim. Duhovi neduzno ub.ijene djece i staraca hodaju navecer porad vasih kreveta...Uzdisu nad vasim vratovima i dozivaju prokletstvo na vas gen.ocidase... Valja zivdjeti cijeli zivot sa tim osjecajem....
J.EBALA TI AMERIKA NAJMILIJE CETO USRANI !
Vidite, da naši preci nisu prihvatili Is.lam,sada bi i mi aplaudirali ovakvim stvarima.Zato,HVALA TURSKA,HVALA TURSKA,što i mi nismo u ovakvom mraku kao naše komšije kod kojih se matrica razmišljanja nije promijenila od srednjeg vijeka.
poserem im se na te njihove turbane primitivne...
\'\'Dzihad nece prestati sve dok postoji i jedan Bosnjak musliman u Svijetu\'\' Mustafa Fetva zvani-Rejban Taliban,
Posmatrac Ne mogu da vjerujem kakvu glupost si u biti ti napisao. Pojedinacne slucajeve zlocina imas svugdje u svijetu to je istina,ali zlocini koji se cine i opravdavaju vjerom su nesto sasvim drugo a upravo to je ono sto su talibani cinili i cine. Slucaj koji si ti naveo je definitivno djelo poremecenog covjeka ali talibani su lucidni i zdravi ljudi koji nesumnjivo vjeruju da provode Bozju stvar tako sto zene polivaju kiselinom,sto odsijecaju udove i kidaju glave za navodni preljub,kradju itd. http://www.bhdani.com/arhiva/225/felj.shtml Evo ti jedan dobar link,analizu jednog muslimana(da ne bi bilo da je cionisticko -americka urota).
poserem vam se na vas dzihad i na mrtva tijela vasih suboraca.. zivela amerika...
@Tolerance http://www.e-balkan.net/drustvo-svijet/7793-stravian-zloin-amerikanac-svom-teko-bolesnom-sinu-odsjekao-glavu.html I onda jedan ovakav demokrata uzme pusku i dodje ispred vlade SAD da uspostavlja demokratiju u Afganistanu. Nadam se da si sada skontao sta si napisao!? Sretno Talibanina. Nadam se da cete tu okupatorsku djubrad poslati kucama, ali u crnim vrecama.
http://www.index.hr/like/clanak/odbili-ponudu-za-brak-napadaci-clanove-afganistanske-obitelji-polili-kiselinom/585975.aspx \"sukladno traženjima naroda vode džihad desetljeće i po kako bi osnovali islamsku vladu\". Da,baš...