Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek koji sa 5 banki ne zna se ponasati u teretani, jase konjice za djecu, koristi auta na sudaranje, skace po trampolini je dokaz primitivca u 21 vijeku. Ono je dno dna za notmalnog covjeka, fuj
Kad im toliko smetaju zene, neka ih posalju nama da im pokazemo sta je normalan zivot, a oni neka hebu jedno drugog.
Sta je normalan čovjek? Onaj sto ratuje u Afganistanu tj tuđoj zemlji i ubija kao USA Onaj sto svijet zakljucava virusom Onaj sto u gettu drugi 1 5mil Palestinaca i ubija djecu Gole žene hodaju bez imalo stida Jel to tvoj normalan svijet
Posaljite talibane nama.pa da Vici zabrane da se bavi sportom.molim vas
kad niste spremni da se borite protiv Talibana, budite spremni ziviti pod njihovim pravilima..
U Americi procentualno žive najviše bezkucnika, narkomana, oboljeli od Aids ( Hi - Virusa) svaki par sekundi neko bude upucan iz vatrene oružje. Inače u zapadnim državama svake godine raste stopala sa ovisnicima narkotike i alkohola. Al im najveći problem što u muslimanskim državama žene manja prava imaju.
Hajde se prvo opismeni
4 riječi si napisao profesore a nemaš argument povezano za moj komentar i članak
Ne bi me cudilo da se nesto slicno i u Bosni u dogledno vrijeme desi. Dokaz su ove zenske repretentacije koje su igrale na evropskim prvenstvima, par muslimanki ostalo srpkinje i hrvatice. Ako pogledamo broj stanovnika to je nemoguce u svakoj reprezentaciji bi trebalo biti vise muslimanki vec srpkinja i hrvatica, medjutim to nije slucaj i razlog itekako mozemo traziti u vjeri i da su muslimani i ovdje dosta strogi prema zenskoj djeci.
Tako da u dosta slucajeva djeca ne mogu da ispolje svoj neki talenat zahvaljujuci strogoci i vjeri koja sve vise o dhe uzima maha.
nekim podrucijama BiH sigurno to ima i uticaj, nekim ne.
Nisu vam to islamske vrijednosti, niti islamska pravila. Idioti.
Islam u punom sjaju....
A volis pogledati i ti i malo se pofackati.Jebo li te tata koji te napravio i tvoje tumacenje.KOZOJEBI
I kad mi antivakseri kažu da su ugroženi i hoce slobodu
Vi se ulizujete ženama u nadi da ćete dobiti malo ružičastog mesa. To vam je reproduktivna strategija jer ste jadovi. Žene takve muškarce učine žrtvama, a varaju vas i žude za onima što razmišljaju poput talibana!
Ove muskarce koji podržavaju feminizam i koji podržavaju gologuze žene u sportu, na muškim poslovima, na ulici, žene najviše varaju i prave od njih debile na svakom koraku:)
To je njihovo pravo, njihova zemlja i neka je uredjuju po svojoj volji. Kako god da urade , od Bosne če biti uredjenija 🤷‍♂️
'Ta ce zemsko, imaju kucne sportove ko npr razvijanje tijesta za pitu
Kakav civilizacijski nazadak i muski sovinizam. Uzas ! Zene su ravnopravne i treba im samo zabraniti da voze auta.
Trebaju i u bosni zabraniti; posebno ovim sto su za zenska prava 😂
😂😂😂😂
Ah što smo moderni i civilizivani 🙄 Naućno dokazani da svako treće djete u svjetu pogrešnu osoba naziva ocem a vi dajite i dalje svojim gologuzim kurFama sva prava 😆