Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nasa balincad izgleda imala ovaj poklič u ime mira i tolerancije po njihovom vidjenju.
i sta nam video pokazuje
netreba ici nigdje
ZAŠTO NEOBJAVITE ČETNIČKI NAPAD NA N1 SMINATELJSKU EKIPU ALI KADA SU VAMA POLISIJA PO NALOGU UŠLA U PROSTORIJE NIJE MOGAO NIKO OD VAS OSTATI SRAM VAS BILO I VAŠA SOLIDARNOST PREMA NOVINARIMA http://www.source.ba/clanak/BiH/397368/Snimak-napada-na-ekipu-N1--Psovao-majku-tursku
Valja meni sutra na posao, imam obaveze prema drugima oko sebe. Ovdje komentarišem iz razonode. Kako je ostalima ovdje, ovim zadrtima npr.? Odakle im energija i vrijeme za mržnju?
Jučer Klix prenosi predviđanja da bi se teroristi mogli globalno uvezati, kad vidi baš što sub brzi ! Jedino što se može reči pozitivno u vezi ovog terorizma da oni postrojeni četnici u Višegradu neće nikad krvavo orgijati uz pjesme i piće.A onda poslije ne zna se !
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/americko-nacionalno-obavjestajno-vijece-ekstremisti-ce-se-ujediniti-u-veliku-mrezu/160313042
@kuga Pa oni i rade na njihovom ujedinjavanju, zato i znaju
ovom izjavom lokalnih reportera o uzvikivanju allah akbar su nas lišili neizvjesnosti i nagađanja o pripadnosti terorista, šteta mogli smo se malo prepucavat!
uzasno
narod je otisao u tri p.m