Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tajvan posjeduje visoku tehnologiju proizvodnje čipova koje koristi amarička vojna industrija, u avionima, dronovima i krstarećim projektilima. To je jedan od glavnih razloga zašto amerika grčevito brani Tajvan.
A je*mu nigdje neces vidjeti ove predsjednike, drzavne uhljebe da ratuju, za to poturaju tudju djecu zarad svojih ideala. Pa gospodo kome je do ideala neka se obuci i pravac rat. Ovako stradaju samo obicne porodice i obicni ljudi.
Obučavali su i afganistance pa pade za mjesec dana od talibana
Nije bitno ko ce pasti, bitno je od kine napraviti afganistan. Treba kinu zaustaviti u globalizmu
Moj komsija Enes ubio boga od batina malog, jer mali mu okacio na tik tok, kaze lepi mi se meso za rostilj, sta da radim, i neko mu reko, mali nije znao, sta zna dijete 16 godina, on uzeo i premazo slaninom... A kosmija Enes u SDA deset mesta ispod poglavnika Bakira.
He spucase ti ban
Ma jok rezureksn
PRIKAŽI ODGOVORE (1)