Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ho'š više ikad! Ho'š više ikad! Neću mama! Šuti, nisam te ništa pitala! Ho'š više ikad! Ho'š više ikad!
Djetinjstvo in a nutshell.
Bolje sad da je tuce nego da poslije bude na MTV-u "16 and pregnant"
Neznam šta je tužnije... Ovaj video, tvoj komentar ili činjenica da imaš mnoštvo lajkova!!!!
u kojoj si ti epizodi da te gledam
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
I ovo se zove majka
Starkača je defektna,definitivno...to raditi,nije ok,pa još na javnom mjestu,pa nije čitava...da sam policjot,opalio bi joj takav body check,ko hokejaši,pa nek ide u bolnicu,ma blesava...a djevojka,kud je pošla bježat,a kasnije klečat...to ne ide tako...
ta više ne bježi sigurno!
zašto se služiš izvrtanjem teza... niko normlan nebi podržao izostanak sa nastave ili nedaj bože napuštanje skolovanja... ali ovo što je ova krava uradila to nije ni R od rešenja! ako misliš da je to rešenje onda nemam komentar više i neču na tu temu uopšte da diskutijem sa tobom!
ma ovi azijati nisu normalni,da je ova mala sa balkana sad bi se počupala za kose ma starom
Vidi se da se mala vec izvjezbala kazniti se...da slusa nebi trebala...
Joj kad se sjetim....Kad je babo Semso zamahno sa kajsem :) Pa vrisnes i ako te promasi :D
aaa´j tange :D
ee ovo ti je za keca iz biologije,sta znas nista ne znas,samo o abortusu znas,hoces jos evo ti ga na (odlomak iz monologa mala tuce samu sebe)
zalosno... :O
neko to odozgo vidi sve
Vide samo ovi kroz kamere.
mudrac neki?
Danas sutra kad joj dijete uzvrati i izubija Bogu u njoj, onda će se pitati zašto, gdje sam pogriješila. Nasilje rađa nasilje a djeca pamte sve.
i mene je dido prutem kad sam bio hajvan u skoli