Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što nisu angazovali i onu našu budaletinu što glavom razbija kokose? Da pokuša alternativnim putem kroz stijene.
Samo da ih UN i NATO ne spasava.
Tokom cijele ove akcije nigdje se ne pojavljuju ni premijer ni predsjednik drzave vec samo vodje akcije i guverner. To postoji u drzavama u kojima svi rade svoj posao i znaju za sta su zaduzeni.
DA I DANAS AKOBOGDA IZVUKU JOŠ KOJE DIJETE.INAČE OVIH DANA SVE SANI BELAJI I LOŠE VIJESTI IZ CIJELOG SVIJETA.UZ OVE KIŠE KOD NAS UBILO SE ZA DEPRESIJU I PITANJE KUDA SVE OVO VODI I DO KADA I NAJVAZNIJE ZBOG ČEGA SE SVE OVO DEŠAVA.CIJELO ČOVJEŠANSTVO JE POSTALO FUJJJJ
50 ronioca iz drugih zemalja, kakva solidarnost, kako humani ljudi pritekose u pomoc, svijet bi bio lijep kada bi ovakvi vodili drzave i narode a ne nakaradne spobode koje radi svojih interesa tlace sobstvene gradjane. Svaka cast svim ucesnicima i zelim im da sa maksimalnim uspjehom okoncaju akciju i spase svu dijecu.
🐑🐑🐑🐑 bi opet glasale za Bookira, to je postala tradicija za Boosnje...Bosnjo voli kad Bookir zaposli u vrh drzavne institucije i kada taj zaposleni nemilosrdno krade 💰💰💰💰 a i sto ne bi krao kad ce 🐑🐑🐑 opet gloosati za iste...Osiromasenom Bosnji, citaj 🐑 ostaje jedino da baca komentare po klixu
A cemu maske na ustima?!
Sad vidim kolonu iza, beli predostroznost kad su 4 vec iznijeli..
PA jel bar bila obavijest na pećini: ZABRANJEN ULAZ osim uz prisustvo vodiča i dozvole policije ? Tako je to ojdimi dojdimi država ko TAjland i BIH ! JEdu se hovna a onda cijeli svijet u akciji spašavanja ! 90 ronilaca ne može da preroni 30 metara ?? trideset dana ? Šta čekaju da opet padne kiša, pa daj im onda još DONACIJA I GLOBALNE PAŽNJE ??
...ne lupaj gluposti ako ne pratiš ovaj slučaj , nije u pitanju preronjavanje dužine od 30 metara ,nego 4-5 kilometara je dužina od ulaza u pećinu do djece ,a veći dio se roni.
@novibosman345, ne bi on lupao gluposti kad ne bi bio glup. A ovako...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Gledam ovu prirodu i džungle i kontam kako je ovo pravo mjesto za obitavanje karpatske vrste homosapiensa na čelu sa laktaškim veprom.