Odštampan posljednji broj
0
Tabloid NOW: Hvala vam i zbogom
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam jednu stvar. List se gasi, vjerovatno neki ostaju i bez posla (bilo bi logično), a na ovim fotografijama svi sretni i nasmijani...
Šta uradi ljudska pohlepa... Uništit list star 168. godina... Svaka čast.
Jedan tabloid manje u svijetu je svakako pozitivna stvar.
After 168 years, we finally say a sad but very proud farewell to our 7.5m loyal readers. Zvuči jednostavno, ali sve dok ga neko sa SAX-a ne prevede: Poslije 168 godina, konačno smo rekli tužno, ali veoma ponosno zbogom, 7,5 miliona naših vjernih čitalaca. I World je kapitalno u naslovu.
Jedno smece manje... Nek ovih 7.5 miliona patetika cita Paju Patka radije. Nece bit ni na kakvom gubitku.
Kazu da Murdock inace vlasnik ovog lista zeli preuzeti Sky TV ali nailazi na zestok otpor opozicije u vladi i gradjana Engleske. Zadnje sto mu treba je jedna ovakva afera za magazin koji zaradjuje samo nekoliko milijuncica. Procjene analiticara su da zrtvuje kompaniju da sto prije zataska ovaj skandal koji mu smeta za preuzimanje ove TV koja ce mu godisnje donositi milijarde posto je pay TV siroko rasprostanjen na ostrvu. Njegov potplaceni premijer Britanije i kolega David Cameron ga je nekoliko puta javno podrzavao u tom naumu. Uh, kako sam besposlen pa sve ovo znam.
yeb.em li vam bo-ga u us-ta sta se svadjate
Skraćenica je \'NOTW\'. Čak se i ova skorašnja afera oko prisluškivanja zove \'NOTW afera\'. Provjeri malo MALMLAZE JEDAN.
\'\'The\'\' se nikada ne spominje u skracenicama mamlaze jedan
Nemoj tako sta bi srbi citali i gdje bi lijecili svoje frustracije, na njihovim portalima nema slobode govora,svaki komentar prolazi prethodnu kontrolu i objavljuju se samo oni pogodni
skracenica je NOTW
Boli me racku sto se gasi, sto se mene tice nek se ugasi cijela Engleska
ovako će se uskoro i sa-x ugasiti.
Samo Bal\'jama moze biti krivo, cijelom svijetu je drago.
U sve se može dirati, ali u buržoaziju ne, prvi zakon kapitalizma.
@xx vjerovatno će pokrenuti neki drugi magazin, nove neke novine :)