Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STA JE PROBLEM UGARI SU VSZDA BILI P..KE.
sto udaraju botovi od jutros, obecali im sendvic
Ukrajino pamtis li ko ti je bio prijatelj kad je potrebno? Madjarskoj je vaznija ekonomija od tvojih zivota. Imam komsiju takvog nikad kafu popio sa njim ne bi.
Madjari su u proslosti imali itekako problema sa Rusima, na primjer madjarska revolucija 1956 godine. Medjutim, sto bi se reklo, ne zele da pucaju sebi u nogu. Cercil je rekao da ne postoji vecno prijateljstvo vec samo vecni interes. Madjari gledaju svoj interes. Mrznja vrlo cesto vise steti onome ko je upucuje nego onome kome je upucena.
Nafta I gas vam dolaze iz Ukrajine I Bugarske. Kada vam zavrnu pipe a to ce se desiti kada Ameri kazu Tada Orban,Verhely,Szyarto idu u Moskvu kod jarana.
Hoće neće ko te pita. Nikad neće više biti kao prije. Rusi se danas pitaju gdje je lova od nafte gasa. Prije nisu ni znali koliko se novca prima iz inostranstva... To se uvijek skrivalo... Sad kao kasa prazna... Nema za platiti državne dugove... Sve otišlo oligarhima
Hajte molim vas izađite iz NATO. Koji ste qju.rac usli kad ste ruske pi3de...
Rusija I'ma gomilu agenata u NATO/EU. Madjarska, Bugarska, Ceska, Slovakia, Slovenia, Hrvatska, Grcka, Turska, C Gora, Albanski komunisti/socijalisti, .....
Dok je vas u EU uvijek će biti bogatih i siromašnih.
Tako je!!!!