Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rest in peace both of you! Klix novinari - Katrina nije bila sankerica nego "barrister" advokat!
Evo svi svjetksi mediji javljaju da je naoruzani napadac upao u skolu u Pakistanu i i ubio najmanje 20 ljudi. Kad su Talibani pucali Malali u glavu vecina Pakistanaca je cutala ili govorila da je to Americka zavjera i kako je Malala agent CIE. Zato im danas djeca ginu u skolama - sto su cutali.
1000000 pluseva bih ti dao
idiot. jos veci idioti su oni koji s jednim idiotom poistovjecuju sve pripadnike iste religije/nacije/drzave/cemugodvecpripadao...
Eto i sad prdite o Islamu kao o religiji mira. Jel terorističko sranje 99% je musliman sviđalo se to vama Džalalabadlije ili ne ali to je. Ah da i samo se vi tješiti i stvarajte lažnu sliku o sebi , ali kad izgovoriš da se zoveš Muhamed na zapadu se trgnu jer očekuju nekakvo zlo.
Franciscusfranjo... Islam ima problem, Islam je u sukobu sa epohom. A i mi Muslimani smo tome mnogo krivi jer blagonaklono gledamo na islamski terorizam. Ne osudjujemo. I tarzimo izgovore tipa: "Sve ovo organizuje Amerika".
dajte ljudi pustite ovog isfrustririnja
PRIKAŽI ODGOVORE (3)