Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je vako vidjet krmka Dodika. :)))
Ovako će neki i kod nas završiti.
hahahahahahahhahaha kako ste naivni pa lik je abdicirao u drugu drzavu ostavio sebi milione i zivjece ko kralj do kraja zivota a i njegovi potomci a ovi sto su ga osudili mogu se nadudlat ki.te da se razumijemo ne podrzavam vjecne vladare, diktatore i to al realno ovo je sviranje ku.rcu ne mogu mu nista
krvolocni karadzic dvije godine u tom haskom cirkusu pravde i jos nema presude...!!! krvolok srratko mladic je u haskom sranju pravde i krepat ce bez presude...!!!
Krvolocni milosevic sest godina u haskom tribunalu bez presude...!!! krvolocni seselj skoro sedam godina u istoj haskoj parodiji pravde i jos nema presude...!!!
Ste vidjeli kad Evropa ne miješa svoje prste kako brzo ide?
jojjjjj jos jedan dozivotni predsjednik osudjen :((( kuku meniii njjjjaaaaa ;((( place mi see. ustajte pioniri, bilo je dobro ispod musolinija i tita i cauceskua i enver hodze iiiiii
Mooolim :O Svaka im čast :D Respect za Tunis :)
Pa ti daj ostavku hahaha
liči na radoncica