Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"a imaji dosta kojibi u ovim hladnim danima nesto toplo stavili u usta ." :D big da hoćeš da daš kao što to lijepo govoriš, otišao bi na čaršiju ispred javne kuhinje, bilo koji dan u sedmici ili mjesecu, i udjelio onoj gladnoj staroj sirotinji što čeka na tanjir čorbice i komad hljeba. pusti ba šuplje priče!
Zasto humanitarne organizacije u BOSNI ne organizuju jednu subotu , jedan petak , donatorski dan , da gradjani mogu pokloniti donirati litru mlijeka , jedan hlje , srce njgovo stoje voljno da odvoji , da pokloni nekom ko nema a imaji dosta kojibi u ovim hladnim danima nesto toplo stavili u usta .
ispravka: dežavu!
dežav! buheće pijace i tamo rade.
ne znam gdje sam ono citao kako su Indiji donirali nekih miliona kondoma, koje je su ini topili pa pravili folije za krovove... Treba ih pustiti da rade sto hoce, ionako ih ima previse...