Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balkanska škola. Demantuj i nasmij se.
Svude su lopovi, al nasi su najveci nema im ravnih
Ma ne moraš ni demantovati više. Počeo sam slati faksove i dopise boračkim udruženjima, narodnim kuhinjama, merhametu, invalidskim zavodima, udruženjima penzionera, nezaposlenih... Juče su mi iz Boračke organizacije RS jbali majku SNSD-ovsku i zaprijetili da će mi predsjedniku Dodiku otkinuti glavu. Još malo mi treba i aman kad jednozubaši krenu - ustavne reforme neće biti potrebne.
Ko je ovaj pod maskom ? To klix sigurno sakriva svoje britance sponzore ovih operacija.
Ima logike, čuj novinari da saznaju podatke koje mogu samo obavještajne službe sa svojom infrastrukturom.
onaj što sam te hebo :)
Nismo ni sumnjali da su neutemeljene. Samo naprijed snobovi, malo vam je.
Da, ajte priznajte, necemo vam nista.
Ja im vjerujem, sve su to naivni i pošteni ljudi, ahmaci skoro.
Al ovaj Jordanski Prinz Ih prci. Cuj iz sigurnosnih razloga. To on muha Da Kad dodze niko ga nevidi ili ako nikad ne dodze onda pogotovo netreba da se uzrujava da ce ga neko Vidjet. Ti si to jarane kupio da ne bi Moro dokazat porojeklo novca.
Jesu neutemeljene dok je narod glup
Niko od njih nikad nije ucinio nista lose. Samo se. Niko od njih nije nista ukrao. Samo se. Isto kao sto Dodik, Izetbegovic i Covic nikad nista nisu. Samo se. Jebao li ga miš... 😏
kao i obicno niko nije kriv
Tajna drustva, masoni, iluminati. Kad kazes da ima nesto od toga ondah te proglase ludim ili tereticarom zavjera. Ma ja, kako da ne, mamici vam bogatasku.
Kakve odvratne zločinačke face. Hitler bi im pozavidio, a i Staljin bogme.
RAZDRMALI OSINJAK
sve po zakonu ✌🏻
Pisamo se na tog kralja! Ko mu dade taj silni novac? Jel po Islamu da on ima bogatstvi a narod gladan? Naravno da nije! Tako to rade munafici.
Dobio za izbjeglice. On ulozio u nekretnine.
Najbolje da ce reci da su utemeljene. :P
Mark zuckemberg uzeo milijarde od fb , sad ga izgasio iz inata a on otisao na kajmanske otoke da hladi jaja i da pravi zeni djecu
vi niste krivi, a moja baba je osnovala FC Barcelona....