Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smjenjuj govna iz kojeg su god naroda naravno duduk prvi kao kapitalac ipak je bio sudar divova hehe
Bosnjaci ne mogu da se riješe Babe u Kladuši a kamoli džina Dodika. MRS
Uz Laktasenka ne treba zaboraviti Covica i Baketa. U istu oni pisaju
Treba sankcionisati i Čovića i kompletan vrh HDZ- s i HNS-a, zbog blokada državnih i institucija FBiH, koje udruženo čine sa Dodikom i RS- om i dovode zemlju na ivicu sukoba.
Ne treba samo Dodika sankcionisati nego i Republiku Srpsku pa im neće pasti na pamet da više ikada izaberu takvu osobu za svog političkog vođu.
Čitav svijet danas može vidjeti dešavanja u Beogradu sa muralom ratnog zločinca Mladića kojeg čuva i štiti policija Srbije. Šta reči na ovako djelovanje vlasti u Srbiji. Samo ovim pogoršavaju i onako pogoršan status u svijetu nakon presude Haškog tribunala i međunarodnog suda u Hagu kada je riječ o genocidu. Srbija je destabilizirajući faktor u regionu: BiH, CG, Kosovo, Sjeverna Makedonija i Hrvatska sve njih ugrožava Srbija sa "Srpskim svetom". Potrebne su ozbiljne sankcije.
Imate Srbe i Hrvate za komšije jer se niste povukli s Turcima.
Komšića su izabrali Bošnjaci zbog čega su Hrvati opravdano bijesni, probosanske stranke su ustvari bošnjačke, a ljevica ima nacionalistički narativ
Ti pored ortodoksnih nacionalista kakvi su kod Dodika i Covica prozivas multinacionalne stranke i to njih 3-4 koje su minimalno zastupljene u parlamentu za nacionalizam??? Sta je to konkretan nacionalisticki narativ kod njih? Ostavi se lazi i spinova i ponavljanja izmisljenih mantri od strane onih koji zele da rasture drzavu koja postoji 1000 godina. Tudjman vam je glasao za zakon o izboru clana predsjednistva. I Komsic je legalno izabran
Greska. Mnogo je Hrvata koji su glasali za Komsica, a jos vise onih koji kazu da ce sad svakako glasati za njega. Valjda zato sto nije pljackas.
Srpski lideri neće odustati od fašizma sve dok im to donosi glasove. Obzirom na indokrinaciju naroda kroz režimske medije i vjerske poglavare daleko smo od normalizacije a sve bliže sukobima. Na žalost oni ne razumiju ništa osim sile.
Ja bi im dao da se osamostale ! Razmisljam vec dugo o tome …….ako nas toliko mrze i ne mogu sa drugim narodima , neka se odvoje brate ! Ali ne naravno u sadasnjim granicama . Bosni da bi opstala i funkcionisala treba izlaz na Savu na sjeveru , znaci Orasje i Brcko , a na jugu izlaz na Jadran ! Ne treba nam vise niko nista ni nuditi ni uzimati ! Bili bi ubrzo najuspjesnija zemlja u citavom regionu ! Jer ovako kako sad stvari stoje , nema pomaka i napretka !
Znači počeli smo od priče da Republika Srpska NSRS i Dodik ne mogu nikakve odluke da donesu jer se sve donosi u parlamentu BiH, da sve što donese entitetska skupština ništa ne vrijedi, do toga da sve zakone koje Dodik i NSRS donose vrijede itekako i da bukvalno Republika Srpska ima mehanizme da napravi svoje državne institucije i da Dodika treba spriječiti. Dodik nikad jači, sve je u njegovim rukama.
Jok, sve mu u nosu ( bijelo).
I dalje ne mogu da vjerujem koliko budala ima koje su spremne da ginu za njega wtf
Pazi logike pozeljno je biti proamericki igrac a nije proruski prokinesksi proturski itd
Cirkus od zemlje zajebava citav svjet rokni te ga
Jedini Covic je posten od svih njih
Rat je počeo zbog krkanluka i krkanske furke uz oblokavanje i derlačenje kojekakvih čobanskih poskočica...
I ZAPAD JE KAO I DODIK NJIMA DA JE U INTERESU SKINULI BI GA PRIJE 10 GOD.,FUUUJ