Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim krene prica o "ocuvanju teritorijalnog integriteta" znaj da se zemlja raspada.
Bice kako Ameri kazu...........
Boga mi nece...
Isto kao sto "nije bilo" kad se odlucivalo o BiH, Kosovu, Afganistanu, Iraku, Libiji, Siriji, a ako krenemo vise unazad onda o cijelom raspadu SSSR-a posebno o zemljama koje su danas u EU: Ceska, Slovacka, Poljska, Litvanija, Latvija itd!
Pocijapti če oni jadnu Ukrainu kao staru čarapu, isto kao i Bosnu što su, a sve se samo radi o ekonomskim interesima. Nema danas ljudi sukoba i ratova zbog vjera/nacija/granica itd, vjerujte te mi da postoje samo DVA razloga ENERGIJA (gas i plin) i VODA a oba su na tako reči na zadnoj kapi a stanovništvo ove planete munjevito se približava 10 miljardi. Ko bude kontroliso ova dva faktora opstati če - ostali su suđeni na nestanak - jednostavna matematika.
Da ne povjerujes! Ja se od slova do slova slazem sa svim ovim sto si rekao. Kapa dole za komentar koji je sazeo sve sto se u danasnjem svijetu desava i to sve u dvije tri recenice.
Hvala, ali uvjeren sam posmatrajuči geopolitiku da je moja analiza korektna, ima tu i treči faktor a to su razni minerali poput; bakar, zlato, nikel, bauxit itd ali u prioritet broj jedan su ona dva faktora koja sam naveo u prvom izlaganju, evo samo da ti dam 1 primjer koji se odnosi na Bosnu. Šta ti misliš, da li bi Tuđman izdao/prodao posavinu da je postojalo 2-3 hidroelektrane na Savi? vjeruj mi da bi se borili do zadnje kapi krvi, nego su dali prioritet sve snage uložili nebil hidroelektrane na Neretvi pale pod "hrvatsku" kontrolu. Tužno ali istina i cijenu za tu ciničnu politiku su platili posavinski hrvati.
Gdje ćeš na Rusiju bez opreme. ....
Obični lešinari koji se igraju sa ljudskim životima kao mi sa figurama u šahu a jbg piuni uvijek prvi naebu
Mi se tu nesto prepucavamo, kao, Rusija jedna strana, Evropa i Amerika drua, a oni se izgleda dogovaraju kako ce se rastaliti po pitanju podjele dobara... Ovdje samo Bog zna sta se zapravo desava...
Kazem ja, lakrdija teska... Da nije zalosno bilo bi smijesno...