Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
objasnice njima putin kako treba da se ponasaju......ipak valja *uzicu zimus ogrijati
A od cega ce Rusi zivjeti ako ovima ne prodaju plin? I za tvoju informaciju nije Rusija jedina zemlja od koje se moze kupiti plin?
Cameron je docekao Putina na Sarl de Gol aerodromu u Parizu i nije mu cak ni pruzio ruku! xd To se jos nikada na podrucju EU nije desilo.
to je cika putina nasekiralo pravo.......eno ga place,ne moze sebi doci... a zima se ne zaustavljivo priblizava
to ti samo govori da je pycka kao i ostali lideri.....doso putin i sam stao protiv njih i sta mu mogu?...mogu ga povuci za kitu....zar ne vidis da on demonstrira nadmoc nad njima a oni se ponasaju ko uvrjedjene curice :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moj rahmetli djed je u II svjetskom ratu u sastavu Vermahta ubijao ove Crnčuge k'o što je Obama u Lionu u Francuskoj, dobavili su ih bili iz Afrike
dan d je počeo iskrcavanjem zmajeva u brazil
vidi Merkel ponsona na D-Day :)