Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najzalosnije je sto su svi ti umrli samo brojka. Kad shvatis da jedan broj oznacava jedan zivot, tacno se najezis. Bez obzira sto je brojka manja. Ali ide na bolje hvala Bogu..
Sutra još manja brojka bila... I tako svaki dan.
Zar nisu vucic i dodik svjetlo na kraju tunela???? Sta je sad ovo :-)
Nema više konda oboli zato i pada broj
Tooooooooooopo...idemo svi u borbu ljudi..pobjedicemoooo..samo istrajmo izfrzimo!
Pa kad pomru stari onda ce se smirit
Super za Italiju..ali ostale države u Evropi se i dalje zahebavaju sa ovim..posebno čujem sjever Evrope..tamo je sve "normalno" još uvijek
U svicarskoj i dalje ekonomija prija zdravlja gradjana
BOZE MOLIM TE, POMOZI TIM LJUDIMA
Forza Italia. Nadamo se da ce ovo rapidno da se smanjuje sve do 0. Sve nase molitve su usmjerene na pobjedu nad ovim najvecim ispitom covjecanstv u 21. vijeku. Za nas pouka da budemo disciplinovani i da izdrzimo
Moj Reufe, djeca će o ovome učiti kako nas je Korona tamanila ko mrave
Trebate ba raji objasniti da se to gleda po postotnoj stopi rasta. Kada im zviznete tako brojku novozaraženih raja se isprepada i ne vide tu nikakvo smanjenje.
Da li je u Italiji dozvoljena eutanazija? Malo mi ove cifre mirišu na to...
Bosna je uz heroje Italije.
nisam do danas znao da je svjetlo na kraju tunela kada umru 602 osobe u jednom danu zahvaljujem se na update-u
Ideeemo raja jos malo u 8 aplauz me zaboravite
Andra Tutto Bene! FORZA ITALIA!