Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasicna podmetacina onih koji otvoreno naoruzavaju teroristicke bande u Siriji, a sirijska legalna vlast se optuzuje za sulude stvari, bez i jednog jedinog dokaza izuzev dokaza po metodi BBC-a koji objavljuje fotografije masakra iz Iraka i pripisuje ih Siriji. Iza brutalnih ubistava mogu samo stajati oni kojima je cilj da gurnu Siriju u jos dublji haos i izazovu sukobe i rat izmedju sunija i siija (kako bi Zapad i njemu poslusni rezimi opet ubirali kajmak), a kojima je teror svakodnevna praksa, od raznosenja auto-bombama, pa na dalje. I laik moze zakljuciti ko su oni, cak i na osnovu svakodnevnih komentara koje moze ovdje procitati. DA ne prezaju ni od cega, mogli ste vidjeti i iz onih nedavnih stravicnih trovanja u Afganistanu.
ubica Sirijskog naroda je upravo svijet koji na isti nacin kao i u Libiji i Egiptu zeli da svrgne lidera zemlje, ne demokratsko izabranog sto jest jest , al to je drugi par rukava. Ova ubistva masovna vrše teroristicke mreze alkaide i katarskih placenika, sa protuhama sa bliskog istoka koji za pare rade svasta. Nelogično bi bilo da ovo radi Asad, što zbog načina , što zbog tajminga , ovo je preslikana Libija u kojoj je danas haos na ulicama isto kao i u Eguptu....Asad je žrtva, Mark my words.
vehabije i pojedini pravi muslimani su uvidjeli siitsku zavjeru i suprotstavili se istoj ali , pogledajte ovu bijedu i mizeriju : http://www.mullasadra.ba/component/rsmonials/ Siitska subverzivno-propagandna djelatnost na sve strane a sta bosnjacke vodje rade ?! Od C.er.ica pa nadalje, svi se uvlace Iranu i siitima u du.pe ! Zalosno i sramotno kolika je moc iranskih petrodolara ...
Indetičan scenario se ponavlja iznova sve u režiji cionista kako da dodatno oslabile i rascijepe onako podjeljen arapski narod u bivše kolonije danas države. Dovoljno pogledati trenutno stanje u Libiji, Iraku Libanu, sve uvertiraza napad na Iran.
sve iste zemlje se uključuju: Francuska, Velika Britanija, Kanada, Njemačka, Italija, Španija, Holandija i Australija, u koordinaciji sa Sjedinjenim Državama. Isti organizatori uništenja jednog naroda kao u Bosni. Ne daju da se muslimanske zemlje uključuju u NATO
Otkako je Alija u.b.ijo svoje i optuzivo Srbe za to svijet vise ne vjeruje u lazi i propagandu. Drz se Asade!
drago mi je vidjeti da je razum prevladao i da ljudi konacno kontaju stvari, potplaceni radikalisti rade u interesu neprijatelja islama, wehbosi, zao mi je, nema tih para i licemjerstva kojim se mozete sakriti od istine. zivjela sirija i njen narod!
hehe, sto se ismija, al jedno mi drago skroz; wehabije provaljeni ste....procitali smo vas! naftasi, cionisti, imperijalisti, ameri i wehbosi su jedno te isto. narod je skuzio stvar :) laku noc vam zelim!
Wow sta je teorija zavjere..... Ne razumijem se u sve skole Islama, i ko koju slijedi, ali je sramota i grehota da neduzna djeca ginu, bilo gdje i bilo koje nacije i vjere....
@denzel ima mnogo onih koji ih kritikuju, ali takvi obicno zavrse po zatvorima..tako sam bar citao u nekim tekstovima koji su objavljeni na toj stranici...dakle ili ces biti sa njima ili si u suprotnom slucaju protiv njih, taktika njihovog velikog prijatelja, jarana i saveznika Busa..dakle tei ucenjaci koje si nabrojao ili su na strani rezima, ili mozda i nisu ali se ne usudjuju direktno i javno suprotstaviti, ako se suprotstave zavrse u kazamatima po saudijskim pustinjama...tako bar tvrde neki u clancima i tekstovima objavljenim na stranici putvjernika.com...ja samo prenosim sta oni kazu o saudijskom rezimu...
... ja , koliko se razumijem u medicinu , oni napadaju a ovi se biva ko brane . Ispastaju samo jadni biciklisti !
@ak47 meni nisi dao odgovor,ali nadovezat cu se na ovo sto si ogovorio @pitanje - ako ke sve to istina sto tekfirovci,tj putvjernika,vele za saude, zasto onda ne postoji niti jedna fetva,ili barem neki citat,u kojem je bin baz,usejmin,ili bilo koji vehabijski ucenjak osudio,ukorio,ili na bilo koji nacin prozvao dinastiju saud?!koliko znam,samo hvalospijevi i citave hutbe se posvecuju kralju i njegovoj porodici,naravno sve u superlativima...volio bih da me demantiras.
Bashar al-Assad==Milosevic ,,iste vojne i propagdne metode koriste.
DENZEL-RISTO DZOGO
@denzel a ko ce bolan reagirat ?? debelog.uzi, hedonisticki tiranski saudijski kralj? Mubarak, Gadafi ? Sadam ? sekularisticka kemalisticka turska vlast i njihov predsjednik ? siitski Iran ? profrancuski Alzir, Maroko i Tunis? ko bi reagirao ? koga briga od tih nabrojanih tirana koji su tada jos bili na vrhuncu svoje moci za sirijsku bijedu, pokolje u Hami ? dakle slazes se daje to bio zlocin i pokolj nad civilima Sirije ? OK; Zasto onda mislis da se danas radi o nekoj izarelsko-americkoj zavjeri u siriji i da su pobunjenici neki americko-izraelski placenici ? dogadjanja u siriji su samo slijed onog sto se desilo u Tunisu, Egiptu, Libiji, sa razlikom tom da je na vlasti u Siriji tiranin sa tiranskom vojskom i rezimom koji kolje narod sirije..ne shvatam zasto mislis da bi Izraelu ili USA odgovaralo da na vlast u Siriji dodje neka stranka poput Muslimanskog bratstva u Egiptu ( koje je ciffutima odmah iskljucilo plin !) ?
Ovi nasi, napredni neki vehabiti, naucili su cak i crtl+c i ctrl+v opciju i ne popustaju!
SIITSKI RITUALI.....DA LI JE OVO ISLAM ILI SEKTA,,,ODLUCITE SAMI......ZAUSTAVITE SIJJE I U BOSNI,JER AKO OJACAJU I NAMA CE SE DESITI ISTO KO I SIRIJCIMA,,ONI MRZE SUNITE,,,,,POGLEDAJTE------- -------------------http://ww w.youtube.com/watch?v=8tRVOw NZoLU&feature=share